Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől lehet ez az egézs?

Mitől lehet ez az egézs?

Figyelt kérdés
16 éves fiatal srác vagyok, akinek lassan 3 hónapja fura szokása van.. mépedig sohajtozás. Ez mostmar hala az égnek van, hogy enyhul és akkor fél napig nem is érzem, meg ha alszom akkorsem, meg mostmár ha csak simán fekszem akkorsem nagyon. Viszont mozgás alatt is érzem, de utána mintha egy picit jobb lenne.. van olyan mikor ez a sóhaj nem sikerul de ritkan. Vajon ezt mi okozhatja szerintetek? Meg mostanaban faradtnak érzem magam kicsit kábának is.. viszont van egy lány akivel most úgy néz ki oszejottunk es ha vele vagyok mintha mindent elfujtak volna. Szerintetek mitol lehet illetve mit tehetek ellene? Koszonom!

2017. ápr. 4. 14:30
 1/3 anonim válasza:
Egyàltalàn semmi baj nincs a sóhajtozàssal, illetve a sóhajtàssal.Persze abban az esetben, ha maga a sóhajtàs egyfajta légszomj miatt van, màr nem biztos, hogy nem egy allergén okozza.Tehàt ha nem fulladsz, ne csinàlj belõle problémàt, de egy allergia teszt nem àrthat azért.Maga a sóhajtàs ugyanúgy természetes mint az egyszerű levegõvétel, a különbség annyi, hogy több oxigén jut a tüdõbe a sóhajtàssal.Az én véleményem pont az, hogy a sóhajtàs pontosan azt tükrözi egy emberben, hogy befogadóbbà kezd vàlni, illetve élettelibbé.Szóval no para, és sok sikert a leendõ pàrodhoz ha ugy hozza a sors!
2017. ápr. 4. 20:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Végeztek rajtam tesztes, vannak dolgok amikre allergias vagyok, szedek gyogyszert azota.. hat nemtudom csak zavaro h neha kb fel percenkent erzek kenyszert arra hogy sohajtsak..
2017. ápr. 4. 22:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Hogy vagy azota?
jan. 30. 12:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!