Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem igazán tudom azt hogy...

Nem igazán tudom azt hogy mitől szorongok, de szorongok és nem jól érzem magam a bőrömbe. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Nem tudom igazán megfogalmazni, talán abból jött ez a gondolat hogy anyám egyszer mondta, nagyon rendetlen a szobám és összevissza van minden. Onnantól kezdve lett egy olyan gondolatom, hogy engem zavar az ha minden összevissza van, de ez már annyira kiterjedt az életembe, hogy valahogy minden zavar, minden tárgy, minden természeti jelenség stb.. nem tudom igazából leírni hogy mi zavar, csak azt érzem hogy nem érzem jól magam a világon :( most már nem olyan erős a szorongás, sőt talán egészen gyenge, de mindig attól tartok hogy megőrülők, vagy kicsúszik alólam a föld és elvesztem a kontrollt, olyan dolgoktól szorongók amivel egy egészséges ember nem is törődik.
2017. ápr. 2. 21:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem írtál semmi konkrétumot, és a korod is fontos lehet. Ha kamaszodsz, akkor mondhatjuk, hogy normális, egy adott szintig.

Szakember feltenne még pár kérdést, és akkor hasznos választ lehet adni, ennyiből viszont csak félrevezetnénk, többet ártanánk, mint használnánk.

2017. ápr. 2. 21:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem kamaszodom, 19f vagyok
2017. ápr. 2. 21:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Ó, az még a kamaszkor vége, 22-24 éves korodig még alakul a személyiséged, még ha egyre lassabban is.

Olyan kérdésekre próbálj válaszolni (ne itt, csak magadban!), hogy milyen feladatokkal, helyzetekkel szembesülsz a hétköznapokban, hogyan sikerül megoldani a nehéz szitukat, (mi számít neked nehéz szitunak), érzel-e megalázottságot, tehetetlenséget, hogyan viszonyulsz idegenekhez, könnyen barátkozol-e, hogyan kezeled a konfliktusokat (belemész vagy kerülöd), mennyire tartják otthon tiszteletben a magánszférádat vagy a döntéseidet, vannak-e céljaid, vágyaid, stb...

Tudom, csupa sablonkérdés, de ha őszinte vagy magaddal (ez a legnehezebb), akkor érdekes következtetéseket tudsz levonni.

2017. ápr. 2. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!