Pánikbetegek, generalizált szorongók kedves sorstársaim. Nektek mik a mindennapos tüneteitek a rohamokon túliakra gondolok?
köszönöm a válaszokat kedves első válaszoló és szedsz bármilyen gyógyszert?
kedves második válaszoló sajnos ên egy fájdalomcsillapitót is alig merek bevenni és hetek óta szorongatom a spitomin nevű gyógyszert mert ezt irt fel pszichiáter. de félek bevenni
Nekem ugyanezek nagyjából. Állandóan arra gondolok énis, hogy szeretnék újra a régi lenni, már azt se tudom, milyen, ha jól érzem magam. Nem akarok így maradni, nagyon fiatal vagyok még ehhez. :(
Próbálj meg elmenni sétálni valakivel, nem kell sokat, nem kell messze, de a mozgás jót fog tenni.
Nem szedek gyógyszert, egyrészt a környezetemben mindenki ellenzi, másrészt én se tartom jó ötletnek. Ahogy előttem is írták, az csak elnyomja a tüneteket, megoldani nem fogja, ráadásul a mellékhatásokat köszönöm, nem kérem. Hogy kicsit nyugodtabb maradjak teákat és természetes gyógynövényes nyugtatót szoktam szedni, például reggel, ha iskolába kell menni. Nem mindig jön össze a suli, sokszor van az, hogy bent vagyok, nem bírom tovább, és hazajövök, de volt már olyan is, hogy kibírtam, és egész nap elviselhetőek voltak az egyébként állandó tüneteim, néha meg is feledkeztem róluk. Mostanában minden rosszabb, nem voltam suliban se. Itthon próbálom valamivel mindig elfoglalni magam, pakolgatok, filmezek, olvasgatok neten, sütök, segítek a többieknek, pótolom a sulis dolgokat. Terelem a figyelmem, nem akarok gondolkodni, mert annak sosincs jó vége.. csak a sírás meg a rosszullét.
Hatos voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!