Kisgyermek koromtól szorongok. Valaki volt már így vagy ért hozzá?
Szia. Nem vagy egyedül. Az én első emlékem a szorongásról egy óvodai kirándulás.. Nagyon sok rossz élményem, tapasztalatom van a félelemmel kapcsolatban. Introvertált ember vagyok, nagyon nehezen teremtek kapcsolatot más emberekkel.. Nekem emellett sok más pszichés problémám van még sajnos..
Ami szerintem fontos, hogy konzultálj egy szakemberrel,
de a legfontosabb a saját akaraterőd, csak akkor leszel jobban, ha Te is igazán akarod, és teszel is érte. Kutass a témában, tanulj róla. Keress és próbálj ki technikákat a szorongás oldására vagy alakítsd ki a sajátodat.
Foglalkozz minél többet olyan dolgokkal, amik boldoggá tesznek legyen az hobbi vagy sport, bármi.
Nekem a legtöbb napom harc, az életem egy "hullámvasút" de nem adom fel és keresem a megoldást, mert igenis sikerülhet haladni. Sulikat végeztem, dolgozok, jegyes vagyok, önálló háztartásban élek, elkezdtem sportolni és dolgozok a további céljaimon.. "Röviden" ennyi. Akarj, harcolj, remélj, és tegyél érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!