Menjek pszichiáterhez? Szorongok!
Állandóan félek hogy baj lesz a családommal. Távol vagyok tőlük egyetem miatt, előző félévben is végig szorongtam és most is kezdek. Jártam pszichológushoz, sokat enyhült, de aztán ha vmi olyasmi történik (pl most - szomszéd halála) akkor durván rámtör. Tanultunk relaxációs módszereket a pszichológussal, van amikor segítenek. A konkrét félelmem az az hogy félek hogy valamely családtagom meghal, félek a gyásztól és azoktól a borzasztó érzésektől. Tudom, hogy a baj akkor is megtörténik ha én nem félek és nem gondolok rá, meg akkor is ha ezen agyalok, tehát fölösleges ezen gondolkodnom, de valahogy mégse tudok. Már szerintem kezdődő fekélyem is van. Mit csináljak? Félek a gyógyszerektől is
/bocsi hogy nem volt jól megszerkesztve a szöveg/
Ne.
Mélylélektani módszerekre (KIP, ego-state, regresszió, Bradshow, Rossi) kiképzett terapeutához fordulj, ő segít gyorsan, eredményesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!