Már kp 2 éve hogy nyakam és a tarkóm fáj olyan mindha begörcsölt volna ehez égető fejfájás és fülzugást érzek fel álláskor szédülök és sokszor nem tudom hogy mit miért csinálok nehezen komunikálok?
Figyelt kérdés
Már kp 2 éve hogy nyakam és a tarkóm fáj olyan mindha begörcsölt volna ehez égető fejfájás és fülzugást érzek
fel álláskor szédülök és sokszor nem tudom hogy mit miért csinálok nehezen komunikálok?
2017. márc. 27. 09:49
1/9 anonim válasza:
Kb = kábé = KörülBelül
2 éve. Egyszer se jutott eszedbe orvoshoz menni? Menj el orvoshoz.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem mertem elmenni kitudja hogy mit mondot volna én féltem.
2017. márc. 27. 10:15
3/9 A kérdező kommentje:
2 éve éget le a házunk ekkor jelentkeztek a problemáim.
1 éve apám halt meg.
Lehet hogy tul sok volt a stresz es bekatantam a bezártsagba.
2017. márc. 27. 10:18
4/9 anonim válasza:
Mitol felsz? Orvos olyan mint egy szerelö. Elromlik az autod nem felsz, hanem elviszed a szerelöhöz. Nyugi, menj el a dokihoz, neki ez a dolga.
5/9 anonim válasza:
Félsz attól,hogy mit mond az orvos? De hiszen az orvos azt mondja ami már van és nem attól lesz valakinek baja,mert az orvos azt mondta. Ferenc, meddig akarsz még szenvedni?
6/9 anonim válasza:
Ezt inkább hanyagságnak, vagy nemtörődömségnek nevezném.
Ha nem akarsz orvoshoz menni, legalább egy csontkovácsot tisztelj meg a látogatásoddal.
7/9 A kérdező kommentje:
Hol tudnám ezeket kivizsgálni?
A házi orvosom nem foglalkozik vele.
2017. márc. 27. 10:40
8/9 anonim válasza:
Masik haziorvos. Addig kell keresni mig lesz egy aki nem szarik bele.
9/9 anonim válasza:
Szerintem elég lesz ide egy manuálterapeuta vagy gyógymasszőr. De inkább manuálterapeuta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!