Mi kell ahhoz, hogy valaki megőrüljön?
Valakinek egy ember halála is elég hozzá.
Valakinek az, hogy állandóan csak kudarcai vannak. Valakinek az, hogy reggeltől estig dolgozik, a munkatársaival/főnökével nem jön ki jól, gyerekeket nevel, háztartást vezet (pláne egyedülállóként).
Stb.
Kinek ez, kinek az. Mindenkinek más a személyisége, ki melyikre reagál érzékenyebben.
Én például egyszer az egyetembe őrültem majdnem bele, míg nem váltottam szakot, mert annyira nem bírtam megtanulni az anyagot, hiába tettem meg érte mindent (nem is érdekelt a szak, csak telebeszéltek vele, hogy oda menjek), főleg félév végén, mikor mind a 15 tárgyból buktam, akkor már önbántalmazásba kezdtem, naponta voltak öngyilkossági szándékaim, aztán egyszer csak a pszichiátrián ébredtem fel, és másfél évig kezeltek, olyan idegösszeomlást kaptam. Valakinek ez hülyeség, de én ettől a sok kudarctól őrültem meg majdnem. Állítólag olyan viselkedésem volt már, mint aki teleszívta magát, mielőtt kórházba kerültem, nekem ez mondjuk kiesett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!