Pánikbetegségből kigyógyulásra vagy ahhoz való motivációra alkalmas Eckhart Tolle – A Most hatalma cimű könyv?
Majdnem egy éve vagyok pánik beteg, és egyre csak rosszabb a folytonos rettdgés, halálfélelem, valótlanság érzés.. egyszerüen nem birom.. interneten olvastam hogy ez a könyv segithet, valóban?
Aki olvasta vagy esetleg tud ajánlani valami jobbat az nagyon jó lenne! 18 L
Igen,segíthet.
Amit Tolle is mond,nagyon fontos:
"Ne állj ellen semminek!"
Ha jön egy rohamod,akármekkora késztetést is érzel,hogy kirohanj a világból,ne küzdj! Kezdj el lassan és mélyen lélegezni,közben a lélegzésedre koncentrálva.A gondolataiddal ne foglalkozz közben(jajj,meghalok,elvisz a mentő,megőrülök stb...)csak hagyd,hogy felbukkanjanak,és engedd el őket,egyikkel se törődj.
A pánikbetegség legyőzhető,gyógyszerek nélkül!
Nem állítom,hogy ha ezt a technikát elsajátítod,soha nem lesznek rohamaid.De mindig tudni fogod kezelni ezeket,és többet nem keserítik meg az életed.
Egy volt pánikos.
Mooji videók is nagyon megnyugtatnak. Kb Ugyanazt tanítja mint Tolle.
Nekem nagyon sokat segített depresszióban. Kb 10 perces videók nem hosszúak egy egy témát érint. Jó gyógyulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!