Elengedem magam, romba döntőm azt amit eddig felépítettem. Volt egy álmom is amit feladok mert nem vagyok rá alkalmas, nem érdekel igazából semmi. Mi a baj? (többi lent)
Figyelt kérdés
Anyukám is mondja, hogy itthon se beszélgetek senkivel, elzárkozok mindentől és a jegyeim is rosszak. Olyan mintha kiéltem volna az életem és semmi "új" újdonságot nem hoz, nem motivál semmi és senki, úgy érzem valami kórban szenvedek amiből nincs kiút, ami most jött ki rajtam. 18f2015. okt. 15. 21:05
1/1 A kérdező kommentje:
bocsánat nem most jött ki rajtam, hanem úgy 5-6 ével ezelött is hasonlóan éreztem.
2015. okt. 15. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!