Üdv! Nekem 4 napja nem volt székletem, az orvos felirt egy bizonyos Tisasen nevű tablettát ami sikertelen volt mert nem volt meg a hatása önök szerint mi lehet a probléma és mi lenne az alkalmas hashajtó szer erre?
Okai lehetnek:
finomított ételek
mozgáshiány
feszültség, stressz
gyógyszerek
Elsősorban nyers zöldségeket, gyümölcsöket kellene enned, savanyított tejtermékeket, aszalt gyümölccsel, nem cukorral keverni. Napi szinten, legalább 1,5 l. vizet meg kellene innod.
Reggel éhgyomorra vegyél be 1 kanál tökmag olajat, vagy valamilyen hidegen sajtolt olajat, és egy bögre langyos vizet igyál még meg, vagy savanyú káposzta levét. Tegyél 1 pohár joghurtba 1 kávés csésze mennyiségű beáztatott len magot, és ezt edd meg, de ehetsz aszalt szilvát, aszalt sárgabarackot is, és utána igyál sok vizet.
Lelki okai: ragaszkodást jelent a régi dolgokhoz, nehezen megy az adás, az ajándékozás. Sokszor önmagad nem tudod átadni, tudatod nem enged felszabadultan létezni. Ennek okát kell kideríteni, mert addig nincs egészség, amíg lelki blokkok ücsörögnek a testedben.
Ma már rendesen megindult az anyagcserém reggel csak még mindíg fel vagyok puffadva.
Önök szerint ez már jó előjel?
Mert kezdem jobban is érezni magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!