Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kiesik az idő. Miért?

Kiesik az idő. Miért?

Figyelt kérdés
Mostanában este felé kiesik az idő és éjszaka ébredek az ágyamban de nem is emlékszem arra hogy lefeküdtem/ vagy reggel kelek fel...néha fáj a fejem is.Mitől lehet ? (néha szoktam magamban beszélni de nem feltűnően csak mikor egyedül vagyok otthon és pl mikor főzök akkor ilyeneket mondok hogy mit főzzünk meg ehhez hasonlókat. Mintha máshoz is beszélnék pedig tudom hogy egyedül vagyok)

2017. márc. 2. 14:34
 1/2 anonim ***** válasza:
42%
A valóság akkor is létezik, ha nem hiszünk benne.
2017. márc. 2. 14:59
 2/2 anonim ***** válasza:
69%

Azzal, hogy magadban beszélsz, alapvetően nincs semmi gond, ez még nem jelent disszociatív zavart, normáliséknál is előfordul ilyesmi.

Az éjszakai kieséseknek sem feltétlenül tudathasadás az oka, számos olyan fizikai betegség van, ami hasonló tünetekkel jár. Javaslom, hogy keress fel egy alváslabort, ahol ki tudják vizsgálni, hogy mi okozza a furcsa éjszakai és reggeli tüneteket. Ez lehet pl. alvási apnoe, alvásparalízis, vagy hasonlók. Vannak erre specifikus vizsgálatok, amikkel ki lehet deríteni.

2017. márc. 2. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!