Májusra kaptam időpontot pszichológushoz. Addig nem igazán tudnék várni, mert már tényleg szétesek agyilag! Mit csináljak? Van gyorsabb ellátás?
- Nem emlékszem dolgokra, de elég durván lép elő ez a dolog. Tehát mikor például este visszaemlékezni az aznapi dolgaimra kb csak annyit tudok elmondani magamnak hogy hol voltam aznap. A rövidtávú memóriám kivan, nem emlékszek cselekedeteimre, beszélgetésekre, semmire konkrétan.
- Nem tudok aludni, vagy ha sikerül akkor is rémálmaim vannak, vagy alvásparalízisem.
- Ennek hála nagyon kimerült vagyok, érzékcsalódásaim vannak elég gyakran, de van mikor már nem tudom hogy valami igazi-e vagy nem (hangok, képek, alakzatok, árnyalakok, és nem mindig a szemem sarkában). Néha van hogy nem alszom egész éjjel, de minimum 01:00-02:00-ig fent vagyok.
- Ami még említésre méltó hogy komoly hangulatingadozásaim vannak. Sokszor sírással vezetem le ha feszült vagyok, a dührohamaimnak is így vetek véget.
Többféle:
- Nagyon jó kedv (piros arc, lihegés, nagy pulzus, pörgök)
- Nagyon rossz kedv
- Teljes közöny
- Agresszió
- És a "szétesik az agyam" érzés, nem tudom hogy mivan, feszült vagyok, rettegek a semmitől.
Nem akarom hogy ne olvassátok el mert hosszú, aki ez alapján tudna segíteni, kérem! Írjon privátot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!