Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Enyhe biporális zavar a...

Enyhe biporális zavar a diagnózis. Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés
Szeretnènk párommal babát vállalni.De most félek.Gyógyszert szedek Frontin 0,25mg.Elèg rossz dolgokat olvastam róla.Elèg pocsékul vagyok,pszihologushoz havonta járok.Pszichiátrián antidepit írtak fel de az orvosnak mondtam nem szeretnèm szedni mert babát tervezünk.Megértette és mondta rendbe csak akkor a pszichoterápiára járjak.Sűrün veszekszem a párommal mert úgy érzem nem vagyok elèg jó.De imádjuk egymást.Sokszor vagyok magam alatt de anyum szerint is a terhesség alatt minden megváltozna.Részben ez miatt is alakulhatott ki nálam ez a betegség.Szívesen fogadom a vélemènyeiteket.Hogyan lehet ebből kigyógyulni egyáltalán lehetséges vagy ezzel kell élnem?26vagyok
2017. márc. 11. 16:13
 1/3 anonim ***** válasza:

KIgyógyulni a mai ismeretek szerint nem lehet,csak tünetmentessé válni. Olvasd ezt el,hogy megértsd miben álla betegséged és a kezelés. Őszintén szólva gyógyszerek nélkül nem tudom mennyire várható javulás.

[link]

2017. márc. 11. 18:24
 2/3 anonim válasza:
Ez nem 1 súlyos elmebaj.
2017. márc. 11. 18:35
 3/3 anonim ***** válasza:
De elmebajnak számít csak jelenleg gyenge, aztán ki tudja mi lesz a szülés után? Gondolom erős depresszió, na meg terhesség közben?! Sok sikert!
2017. márc. 12. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!