Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pénteken megpróbáltam öngyilko...

Pénteken megpróbáltam öngyilkos lenni, felkötöttem magam, nagyon fájt és öklendeztem, ráadásul meggondoltam magam. A torkom azóta is fáj, forduljak orvoshoz?

Figyelt kérdés

Kilátástalannak éreztem az életet és nem ez volt az első próbálkozás.

Erről nem tud senki, nem a figyelemfelkeltés volt a célja és járok orvoshoz is. Mivel fogok tőle a fejemre kapni ez miatt, nem szeretnék itt is kioktatást kapni. Annyi érdekel csak, hogy enyhe, de folyamatos fájdalom miatt érdemes-e elmentem orvoshoz vele.

Mielőtt valaki írja, tudom, hogy megérdemlem és így jártam... 28 évesen ennyi eszem van, igen.....

2017. márc. 5. 21:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem ő mondja, hanem a betegtájékoztató. Egyébként majd most megmondom neki. Arról szoktunk beszélni, hogy ha olyan dolog történik velem amit nem tudok kezelni, akkor az első gondolatom az öngyilkosság. Ezen pedig kéne valahogy változtatni. Azt hiszem ennek most jött el az ideje.

A vicc az, hogy külső szemlélő számára még az sem látszik, hogy valami bajom lenne. Mellesleg most is olyan dolog történt velem, ami az utolsó csepp volt a pohárban. Ezért próbálkoztam.

2017. márc. 6. 06:40
 12/12 anonim ***** válasza:
mizu veled, jól vagy?
2018. márc. 3. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!