Pénteken megpróbáltam öngyilkos lenni, felkötöttem magam, nagyon fájt és öklendeztem, ráadásul meggondoltam magam. A torkom azóta is fáj, forduljak orvoshoz?
Kilátástalannak éreztem az életet és nem ez volt az első próbálkozás.
Erről nem tud senki, nem a figyelemfelkeltés volt a célja és járok orvoshoz is. Mivel fogok tőle a fejemre kapni ez miatt, nem szeretnék itt is kioktatást kapni. Annyi érdekel csak, hogy enyhe, de folyamatos fájdalom miatt érdemes-e elmentem orvoshoz vele.
Mielőtt valaki írja, tudom, hogy megérdemlem és így jártam... 28 évesen ennyi eszem van, igen.....
Ha eltört volna a nyelvcsontod, már nem tehetnéd fel ezt a kérdést, szerintem csak zúzódás. Ahogy előttem is írták, ha kapsz levegőt és tudsz nyelni, és nem érzed, hogy rosszabbodna, akkor már túléled.
De olvasva a soraidat, egyet nem értek: te konkrétan lógtál a kötélen, nem csak a hurok volt a nyakadon, amikor meggondoltad magadat. Hogyan szedted le magadat?
Járok orvoshoz, szedek is gyógyszert ami nem igazán használ amikor krízis helyzetbe kerülök.
Egyébként az erdőben csináltam, egy domb szélén és vissza tudtam magam lendíteni annyira hogy elérjem a földet. Majdnem sikerült elérni az ájulás szakaszát, de csak beleszédültem.
Súlyos depressziós beteg vagyok, akiknél bizony előfordul egy-egy kísérlet. Köszönöm a válaszokat, akkor megnyugodtam.
Lehet, hogy furcsának tűnik, hogy ilyen lazán kezelem a dolgot, de legalább 15 éve napi szinten gondolok az öngyilkosságra. Nekem ez természetes. Aki hasonló cipőben jár, mint én, az tudja, hogy miről beszélek.
Azért ezt nem ártana kezelni.
Igazán kiváncsi vagyok mi okozott ekkora traumát hogy öngyilkos akarsz lenni.
Én akkor akarnék öngyilkos lenni ha súlyos gyógyíthatatlan beteg lennék és nagyon szenvednék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!