Túlzott aggódás a betegségek miatt?
Szia nekem is ugyan ilyen vakbeles tortenet volt csak végül engem nem kellet műteni de en is igy aggódtam :s jartam minden fele orvoshoz de igazából felesleges rajottem :) ha valami komolyabb baj van akkod egyértelműen jelez majd a szervezet :) nem szabad ezen panikolni mert aztán emiatt lesz bajod :) meg nem is szabad bevonzani a rosszat
20/l
Neked kell változtatnod a felfogásbéli hozzáállásodat, mert ha mélyül a problémád, akkor valóban tönkreteheted a napjaid az agyalással.
Nem vagy egyedül az efféle szorongással, de sztem ne hagyd ennyiben: vizsgáltasd ki magad !
Ami biztos : a dohányzásról való leszokás mindenképpen csak jót tehet: mindent tönkrevág benned, a tüdődtől kezdve mindent, ellenben a szorongást , a félelmeidet , az idegességet még átmenetileg sem csökkenti. Vegyél erőt magadon, mert különben tényleg rettegésben töltöd majd a napjaid! Fejben dől el, akarod-e, hogy másképpen tudj viszonyulni, meg tudd különböztetni az elkerülhetetlent az elkerülhetőtől. Ha önerőből nem megy, ne röstelld magad: fordulj szakemberhez! Jó egészséget, üdv neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!