Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Túlzott aggódás a betegségek...

Túlzott aggódás a betegségek miatt?

Figyelt kérdés
Októberben egyik napról a másikra megfájdult a hasam, majd kiderült, hogy vakbélgyulladás, meg is műtöttek. Ezután kb csak ez járt a fejembe, hogy milyen hirtelen megtörténhet a komoly baj. Azóta annyira stresszelek ezen, figyelek minden apró jelre ha szúr a mellkasom vagy valami. Valószínű az aggódás miatt decemberben 3 héten át szúrt és nyomott a mellkasom, magne b6 szedésére elmúlt végül. De előtte volt vérvételem, tüdőröntgen, EKG és nem találtak semmi rosszat. Dohányzom is és emiatt is félek, hogy komolyabb bajom lehet tőle illetve az ínyem is vérzik sokszor és egyből rosszra gondolok, hogy lehet nem is az ínyemből jön. Valaki volt már hasonló gondokkal? Hogy oldotta meg esetleg? Tönkreteszem a napjaim ezekkel az agyalásokkal. 21/F
2017. márc. 1. 22:59
 1/2 anonim ***** válasza:
86%

Szia nekem is ugyan ilyen vakbeles tortenet volt csak végül engem nem kellet műteni de en is igy aggódtam :s jartam minden fele orvoshoz de igazából felesleges rajottem :) ha valami komolyabb baj van akkod egyértelműen jelez majd a szervezet :) nem szabad ezen panikolni mert aztán emiatt lesz bajod :) meg nem is szabad bevonzani a rosszat

20/l

2017. márc. 1. 23:20
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Neked kell változtatnod a felfogásbéli hozzáállásodat, mert ha mélyül a problémád, akkor valóban tönkreteheted a napjaid az agyalással.

Nem vagy egyedül az efféle szorongással, de sztem ne hagyd ennyiben: vizsgáltasd ki magad !

[link]

Ami biztos : a dohányzásról való leszokás mindenképpen csak jót tehet: mindent tönkrevág benned, a tüdődtől kezdve mindent, ellenben a szorongást , a félelmeidet , az idegességet még átmenetileg sem csökkenti. Vegyél erőt magadon, mert különben tényleg rettegésben töltöd majd a napjaid! Fejben dől el, akarod-e, hogy másképpen tudj viszonyulni, meg tudd különböztetni az elkerülhetetlent az elkerülhetőtől. Ha önerőből nem megy, ne röstelld magad: fordulj szakemberhez! Jó egészséget, üdv neked!

2017. márc. 2. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!