Ebben az esetben tud segíteni a Pszichológus? (többi lent)
Most már körülbelül 2 hete van nálam az, hogy kicsit unottabbnak érzem magamat. Van amikor súlyos, van amikor csak kicsit. Nem tudom mitől lehet ez, de 2 hete ez azzal kezdődött, hogy bepánikoltam az iskolában. Hazajöttem, és hülyének éreztem magamat. Ezóta csak ezen jár a fejem, és nem tudok ezektől a pesszimista gondolatoktól szabadulni. Van, hogy a saját egészségem miatt aggódom, de van, hogy a hozzátartozóimért. Erre egy egyszerű példa, amikor elindultam iskolába, kiértem a sarokra, és késztetést éreztem arra, hogy visszanézzek, nem-e áll egy furgon a házunk előtt. Jó környéken lakunk, szósincs arról, hogy kirabolnának. Sok esetben előfordul az, hogy valami olyan fog következni a napon, amit szeretek. Például elmegyünk egy étterembe. 3 héttel ezelőtt nagyon boldog lettem volna. Most is boldog vagyok, viszont emellé a boldogság érzet mellé társul egy aféle "Mindent élvezni kell az életben, ezt sem szabad kihagyni" érzés. Régen nem gondoltam bele ilyen mélyen a dolgokba... Ez nagyon felkavar, és mivel egyik nap nagyon súlyos volt, szinte a semmiből tört elő, hogy semmihez nem volt kedvem, csak dögleni akartam. Aztán kimentünk az udvarra, és sokkal jobban éreztem magamat EGY KIS IDŐRE. Ebben az esetben tud segíteni a Pszichológus?
Válaszokat előre is köszi!
14F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!