Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ingyenes pszichológus/pszichot...

Ingyenes pszichológus/pszichoterapeuta Pécsen hol van? Kell ilyen esetben beutaló vagy időpont kérés?

Figyelt kérdés

Értéktelennek érzem magam, nem ismerem jól saját magam, egyre kevésbé vagyok aktív, dekoncentrált, fáradékony vagyok, szívesebben álmodozom, bár ha valami folytán a barátaimmal közös programon veszek részt, azt élvezem, és a negatív gondolatok többnyire háttérbe szorulnak. Lassan végzek az egyetemen, de egyáltalán nem érzem úgy, hogy alkalmas lennék bármiféle munkakört betölteni a tanult szakmámon belül, mert nem vagyok egy talpraesett ember.

A komolyabb gondokat, érzéseket megtartom magamnak, és eddig ezzel nem volt problémám, de most úgy érzem, beszélnem kell valakivel, hátha rá tud világítani valamire magammal kapcsolatban, ami segíthet. Sajnos nincs pénzem többezer forintot kiadni alkalmanként, amúgy is csak szipkázom el otthonról a pénzt így is...

2013. máj. 26. 11:39
 1/2 anonim válasza:
Pécsen az SZTK-ban van ingyenes. Egyszer odamesz, bejelentkezel és utána a megbeszélt időpontban tudsz járni.
2013. máj. 27. 08:48
 2/2 anonim ***** válasza:
70%

Mentálhigiénés Intézet

7624 Pécs, Nyár utca

Tel:(72) 225 336

2013. máj. 27. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!