Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit kellene mondani?

Mit kellene mondani?

Figyelt kérdés

Most már ott tart az életem, hogy szeretném egy szakember segítségét kérni, mert úgy érzem egyedül nem találom a megoldást. Szeretnék pszichológushoz menni, amihez úgy hallottam házi orvos beutalója szükséges. Ez idáig rendben van, de ilyen esetben mit kellene mondani? Gondjaim vannak, kellene egy beutaló? Nem fog ettől furcsán nézni rám?

20/L

2013. febr. 10. 22:00
 1/3 anonim válasza:
Szerintem nem szabadna furcsán néznie rád.Próbáld meg.
2013. febr. 10. 22:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy kell a beutaló. Én megnéztem a helyi gondozó weboldalát és ott írták, hogy beutaló, időpont nélkül is fogadnak. Csak szimplán odamentem, és kész.
2013. febr. 10. 23:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem. Igazság szerint én nem is tudom hogyan kell ilyet keresni, ezért találom a házi orvost célravezetőnek. Eddig az interneten csak magán pszichológusokat találtam. De persze lehet rossz a módszer :)
2013. febr. 11. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!