Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mindent a szívembe veszek. Ez...

Mindent a szívembe veszek. Ez még normális?

Figyelt kérdés
Nemtudok magammal mit kezdeni. Ha valaki mond rám valami rosszat én azt rögtön a szívemre veszem. És nem tudok tovább lépni rajta. Próbáltak már segíteni barátok hogy nézzem ki mondja meg ilyenek. De egyszerűen minden szó bánt. És ez ugyan így van a jó dolgokkal is. Egy kis apróság és én már is tiszta boldog vagyok (de ez ritkább). Szeretnék ellene tenni. Kicsit érzelem nélkülibbnek lenni. Köszönök minden választ :)

2017. febr. 26. 16:26
 1/3 A kérdező kommentje:
Elnézést, félre írtam. Mindent a szívemre veszek
2017. febr. 26. 16:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is ilyen ember vagyok, melankolikus, egy tipikus Halak. :) Jó, rossz egyaránt erősen hat rám, a bántó szavak miatt napokig rágom magam, viszont egy kedves bókra is képes vagyok emlékezni 1 év után is. Én úgy gondolom, ami rajtam segítene, az egy olyan ember, aki boldoggá tesz annyira, hogy több legyen az önbizalmam, az önértékelésem, hogy fontos vagyok, mert belőlem ez hiányzik, nem vagyok képes elhinni, hogy vagyok valaki. Nekem szerintem erre van szükségem. 23 L
2017. febr. 26. 17:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy az ilyen esetekben (2. válaszolónál is) az önismeretet kell fejleszteni, és akkor az ember nem mindig mások szemének a tükrében nézegeti magát, hogy az milyennek mutatja őt.

"Én úgy gondolom, ami rajtam segítene, az egy olyan ember, aki boldoggá tesz annyira, hogy több legyen az önbizalmam, az önértékelésem" - a fentiek miatt szerintem rosszul gondolod. :) Az önbizalom nem fejleszthető, az az alap karakter adottsága, az önértékelés meg csak belső munkával.

"belőlem ez hiányzik, nem vagyok képes elhinni, hogy vagyok valaki" - akkor azt a jó ég-világon senki nem fogja tudni elhitetni veled.

2017. febr. 26. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!