Igaz hogy a szorongástól rákos leszek?
Figyelt kérdés
2017. febr. 25. 13:24
11/12 anonim válasza:
Akkor értelek. Én is kényszerbeteg vagyok, és voltak nekem is betegségekkel kapcsolatos gondolataim, szörnyű volt. A lényeg, és a kérdésedre a válasz, hogy nem leszel a szorongástól rákos. Ha minden valóra válna, amit gondolunk, akkor itt kutya világ lenne... De továbbra is javaslom, hogy keress fel egy pszichiátert a problémáddal, én is ezt tettem, most gyógyszert szedek, és már nincsenek is kényszergondolataim egyáltalán!
Ja és a webbeteget és társait kerüld el messzire, nehogy bemagyarázz magadnak még több betegséget.
Előző voltam.
12/12 anonim válasza:
erre van egy trükk szembe kell vele menni... engedd át magadon és ne arra gondolj ,h nem gondolsz rá .. engedd h átmenjen rajtad így nem fogsz vele törődni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!