Nem segít a pszichológusom! Ilyenkor mit tegyek?
Fél éve kerestem fel depressziós panaszok miatt és mert dühkitöréseim voltak folyamatosan, tányérokat törtem össze és kiabáltam a szeretteimmel. Azt mondta pszichológus ért az ilyen panaszokhoz és fogad kezelésre. Na most előszőr felírt két gyógyszert hogy majd segítenek a dühösségen és kiegyensúlyozottabbá válok. Azóta is szedem őket azóta alig volt dühkitörésem és a hangulatom is kiegyenlítettebb de folyton fáradt vagyok a gyógyszerektől.
Hetente járok a pszichológushoz egy órákra és mindig elmondom a panaszomat, múltbeli fájdalmaimat. Házi feladatokat megcsinálom rendszeresen de úgy érzem nem haladok egyről a kettőre. Most is unatkozok és előhozta a pszichológus a régi rossz emlékeimet amik most is eszembe jutnak és fájdalmasak. Terápián is megsértődök ha rossz szót mond a pszichológus és nem válaszolok neki meg mondom hogy Ő rossz szakember és nem használ erre meg zavarba jön. Na most nem tudom hogy rossz a pszichológusom? Ő már a harmadik és eddig jónak tartottam de mostanság egyre többször úgy érzem hogy elveti a súlykot amikor engem hibáztat a kudarcaimért, hibáimért!
Mit tegyek? Menjek el tőle?
# 10: Szerintem a kérdező nem írt olyat, hogy a terapeuta ítélkezne, hanem hogy felidéz kellemetlen dolgokat.
(Megjegyzem, az ítélkezés érzése lehet projekció is, nem lenne egyedi eset.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!