Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Rosszul érzem magam nagyon...

Rosszul érzem magam nagyon lehangolt vagyok. Ilyenkor mit tegyek? 22/F

Figyelt kérdés

Rosszul kezdődött ez az év mert tegnap teljesen másnapos voltam szilveszterkor nagyon beúgtam és tegnap egész nap csak feküdtem annyira rossz volt a gyomrom és fájt a fejem + még szédültem is. Ma meg elegem van mert vizsgaidőszak van és sokat tanulok. Feszült, lehangolt vagyok és sajnos ideges is. Most szedek frontint mert háziorvosom javasolta hogy ne legyek feszült de mit sem ér beveszem eltompít de a rosszkedvem a régi!!!

Na most még mielőtt megkérdezné valaki leírnám hogy vannak barátaim, barátnőm úgy érzem elvagyok. Egyetemen jól teljesítek, szüleimmel való kapcsolatom megfelelőnek mondható és még a házimunkában is oroszlán részt vállalok mindemellett a maradék időmben diákmunkát csinálok hogy legyen egy kis pénzem. Alvásom kitűnő naponta 8 óra hosszút alszok és nem vagyok fáradt napközben. Egyedül ami nem jó hogy híztam pár kilót az ünnepek alatt és ez nagyon megvisel idegileg. de ezt leszámítva Látszatra megfelelőnek tűnhet az életem de mindemellett nagyon depressziós vagyok és folyton szomorú zenét hallgatok mert annyira rossz a kedvem. Pl: iron maident, metallicat és a társait.

A kérdésem az lenne hogy ez már súlyos depresszió? Szakember azt mondja jó kedvűnek tűnök meg pajkosnak de én belül rohadok és folyamatosan unatkozok. Mi a teendő ilyen esetben? Az egész életem nagyon rossz és én is rosszul érzem magam. SEGÍTSÉG

2017. jan. 2. 19:01
 1/2 anonim válasza:

Szerintem ha ennyire nagyon rossznak tartod az eletedet akkor az a legjobb orvosság erre , hogy egy barátodnak akiben megbizol személyesen elmondasz mindent ami nyomja a lelked. Nekem ez általában beválik.olyankor olyan mintha egy mázsátol megszabadulnál. Vagy ha ez sem akkor kapcsold ki az agyad egy kis idore. Menj ki sétálni egy kicsit vagy nézz meg egy filmet.

Jobb ötletem egyenlore nincs.. :/

2017. jan. 2. 23:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Frontin nem jó, ha depressziós vagy, akkor pszichiátertől antidepresszáns kellene (ha mindenképp gyógyszert akarsz).

De a legjobb az lenne, ha valakivel meg tudnád beszélni minden problémádat, valakivel, aki nagyon szeret, és megért. Ez lehet egy szülő, egy nagyon jó barát, vagy valaki, akiben nagyon megbízol.

De amiket írtál, az alapján nekem az jött le, hogy túlságosan sok rajtad a teher (munkák, barátok, egyetem, ...), és ez látszik rajtad. Tapasztalatból mondom, hogy egy IGAZI barát ki tud húzni egy ilyenből, csak ne félj segítséget kérni, én is voltam így, és egy átlagos haverból a legjobb barátom lett, mert kiderült, hogy volt egy énje, amit senki nem ismert, amivel mindenkin segít :)

2017. jan. 4. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!