Frontin 0,25 helyett Rudotel 10 mg-os nyugtatot irtak fel akkor a frontint hirtelen el lehet hagyni vagy ilyenkor is csak fokozatosan szabad?
Persze, csak fokozatosan csökkentve. De nem mondták ,hogy pontosan hogy pontosan hogy?
Egyébként miért kell váltanod? Én is olyan gyógyszert szedek aminek a hatóanyaga ugyanaz, mint a Rudotelnek(medazepam). De nagyon nem vagyok vele megelégedve,mert álmosít, és kába vagyok tőle, mint akit kiütöttek,de mikor kellene, akkor nem tudok aludni tőle. Lehet rád máshogy fog hatni, hisz nem vagyunk egyformák. A Frontinról(ugyanaz mint a xanax) nem tudok nyilatkozni saját tapasztalat szerint, de a tesómnak bevált.
Kérdés, hogy mennyi Frontint szedtél, és mennyi ideig. A fokozatos elhagyás általában csak a huzamosabb ideig, és viszonylag nagy adagban szedett Frontinnál fontos.
Ha szeded a Rudotelt, akkor mindenképp hagyd el a Frontint, a kettőt egyszerre ne szedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!