Nem tudom mit lehetne ilyenkor tenni? Kihez forduljunk, ha Ő maga nem is érzékeli, hogy baj van?
Az anyósommal az elején igyekeztem nagyon kedves lenni, megfelelni neki. Nem is értettem, hogy a párom miért nem szereti és hogy miért mondja rá azt, hogy bolond, mikor tündéri kis asszony volt.
De egyre többet voltunk náluk és a nő megváltozott.
Egyik pillanatban még kenyérre lehetett volna kenni,a másikban pedig már a semmiért csakúgy bejött a szobába és belénk kötött.
Míg a fia dolgozott, egésznap nekem szidta.
Volt, hogy teát ittam a párommal, mire Ő kijött és valami egész másról el kezdett beszélni, saját magának válaszolt. Többször volt már, hogy valamiről a véleménye ma még ez volt, de másnapra pont az ellentéte úgy, hogy azt mondja, soha nem gondolta ezt másként.
Még be se lép a házba, de már megöl a szemével minket. Máskor pedig még vacsorát is hoz nekünk.
Szerintünk több személyisége van, mondtuk is neki. Felvettük, ahogy beszélget magával. Rendesen válaszol a saját kérdésére. De azt mondja, hogy nem Ő beszél! Nem ismeri be, hogy valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!