Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagy bajom lehet?

Nagy bajom lehet?

Figyelt kérdés

Egy nagyon kínos problémám van. A lényege az hogy időről időre kényszergondolataim vannak - csak mindig más más témában. Dea mostwni olyan hogy nem is beszélek róla senkinek. Tegnap este jöttem haza repülővel, és az út során bemondták hogy két embert rajtakaptak dohányzáson és ezért felelniük kell stb.. egyébként én nem dohányzom, de bejött egy olyan gondolat hogy mi van ha én csináltam csak nem tudtam róla? Pedig az esetet akkor mondták be amikor én még nem is voltam a wc-én. Csak hát ugye én is voltam wc -én és azon kattogok hogy nem én voltam? De nálam még egy öngyújtó sincs soha mivel egyrészt nem dohányzom meg nem hordok magammal. ráadásul ezt nem tudom leellenőrizni sem utólag. Szóval szörnyű ez az egész

Mit tehetek? Beszélni se könnyű erről

2017. febr. 15. 13:41
 1/3 anonim ***** válasza:
"Álmomban két kis macska voltam és játszottam egymással" (Karinthy)
2017. febr. 15. 13:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Kérj seítséget klinikai pszichológustól vagy pszichiátertől (aki terapeuta is, nem csak gyógyszerosztogató).
2017. febr. 15. 13:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyszeru a dolog. Sok a stressz sok a gyoker gondolat. Az ember ezeket kizarja a fejebol mert csak artanak. En ezt akkor tanultam meg mikor azon kezdtem gondolkodni, hogy ki vagyok valojaban, mindezt egy orvosi tanboncolas kozepette, mikor az asztalon fekvobol szo szerint semmi nem marad.
2017. febr. 15. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!