Mit csináljak ha nincs sikerélményem, és ez lehúz?
Figyelt kérdés
Suliban népszerű vagyok a diákok körében,de a tanárok elkönyveltek a "rossz gyereknek", mindig én vagyok a hibás mindenért,a tanulás nem megy,ezért mindig ba**ogatnak a családban,és a suliban annyira hogy már az egésztől elment a kedvem pl nagymamám is ilyeneket mond:"Azt hittem hogy világmegváltó elme leszel amilyen okos voltál régen mekkora csalódás" stb Pár hónapja eldobott az a lány akibe teljesen szerelmes voltam,miután hitegetett és szórakozott velem hónapokig,pár ember egyfolytában szívja a vérem amikor találkozok velük amiatt hogy fél évvel ezelőtt nem vertem meg valakit akit meg kellett volna.Dolgoztam suli mellet,de most melóm sincs és emitt pénz se,szüleim még alapdolgokat sem nagyon tudnak kifizetni,nagyszüleim pedig semennyire nem támogatnak semmiben amíg nem tanulok jól.Küzdősport edzésre járok(kempo),de még nem nem sikerült összehaverkodni a csapattársakkal(ami fura mert nyitok feléjük,és általában aki ismer engem az a spanom)ráadásul ők profi versenyzők(világbajnokokstb),így amikor edzésen bunyózunk elég sza*nak érzem magam velük szemben.Észrevettem hogy mostanában lehet ezek miatt kb minden nap van amikor elkap a szorongás,mondjuk elég valamin röhögni hogy elmúljon,de ha egyedül vagyok vagy nem beszélgetek akkor mindig szorongok,ideges,feszült vagyok.Alapjáraton sok mindenben tehetséges vagyok ilyen "győztes típusnak" kéne lennem,de mivel beskatulyáztak és szerencsém sincs, 0 sikerélmény és a sok stressz miatt nem tudok kitörni.2017. febr. 11. 22:04
1/3 anonim válasza:
Kevesebb pszichomokus szövegeket olvass, igyekezz megismerni saját értékeidet ÉS korlátaidat!!!
3/3 anonim válasza:
Először is jó hogy ezt leírtad, gondolom a szüleiddel nem beszélsz erről, pedig kellene.
A másik dolog, hogy kezdj el valami olyasmit csinálni ami téged érdekel. Ne olyat, amit mások elvárnak tőled, hogy milyennek kell lenned. Mi az ami igazából érdekel, amibem örömet lelsz?
Erre kelle e rájönnöd és azzal kellene foglalkoznod.
Kitartás!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!