Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szinte csak szomorú dalokat...

Szinte csak szomorú dalokat hallgatok. Nem érzem, hogy lehúz hangulatilag, de utalhat ez valamire?

Figyelt kérdés
Bírom a pörgőseket is, például vezetés, utazás közben, de ha csak úgy zenét hallgatok, akkor szinte csak szomorúak szólnak. Énekelni is csak azokat szoktam. Amikor zenét tanultam, akkor is csak a mollos hangvételűeket tanultam meg normálisan.
2010. dec. 13. 09:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha nem húz le hangulatilag, akkor miért lenne baj?

Tetszenek ezek a dallamok és kész.

Nem kell mindenbe valami rosszat belelátni.

Ha amúgy nem vagy depis, akkor miért lenne baj?

2010. dec. 13. 10:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Ilyen az ízlésed. Ennyi. :) Nem kell többet mögé látni, mint ami van.

Én is jobban szeretem a lassabb, lírai dalokat, közelebb állnak a lelkemhez. (Persze, én sem zárkózom el a pörgősebb nótáktól.)

Most, hogy babát várok, még inkább ráhangolódtam a lassú dalokra, nyugtatnak és úgy veszem észre, a baba is szereti. Akkor meg senki más kedvéért nem fogok mást hallgatni, ha nekem ez a jó. :)

2010. dec. 13. 10:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Érzelmes ember vagy. Max. erre!
2010. dec. 13. 10:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Az ízlésedre utalhat.
2010. dec. 13. 11:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Hallgass W.A.S.P.-ot! A dallamvilága sztem tetszeni fog, hangulatra kissé sötét, de vhogy mégse olyan szomorú :) Amúgy metal, de annyira nem brutális :)
2010. dec. 13. 16:25
 6/7 A kérdező kommentje:
szeretem a metált:) köszönöm a tippet, meghallgatom:) és köszönöm mindenkinek az értelmes válaszokat:)
2010. dec. 13. 23:00
 7/7 anonim válasza:

Fiú vagyok, de ez a 2 szám nagyon adja

Lamb - Gorecki

Lamb - Gabriel

Csak ehhez hangulat kell

2010. dec. 14. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!