Calciumos kezelés lehúzás vagy kell?
Figyelt kérdés
3000/alkalom. Először jàrok magàn fogorvosnàl, nagyon rég elkezdte a fogam gyökérkezelni. Húzatni mentem de mivel 2hiànyzik mellőle nem javasolta. Megigérte megmenti. Sokadik gyökértisztìtàs után elküldött röntgenre. Ugy volt letömi de biztos ami biztos röntgen is legyen. Azon észrevett valami àllìtólag ami miatt calciumos kezelés kell.#gyökérkezelés #magànorvos
2016. jún. 18. 19:41
1/2 anonim válasza:
Ha nagyon gyenge a gyökérrész kellhet. Bár azt nem értem, hogy miért nem tömte már le? A megnyitott fogakat mihamarabb be kell tömni. Mióta kezeli?
2/2 A kérdező kommentje:
Rosszul irtam letömi ideiglenessel.
2016. jún. 18. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!