Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak? (részletek lent)

Mit csináljak? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy amikor volt az az olaszországi buszbaleset azóta félek busszal vagy autóval közlekedni,főleg hogy hó és fagyás is van.Nagyon féltem a családtagjaimat ha mennek valahova autóval. Nem vagyok magyarországi,de ez a baleset nagyon megérintett és "rájöttem" ,hogy mennyire fontos a családom.

Mit csináljak,hogy egy picit lazábban vegyem a dolgokat?

2017. febr. 4. 20:12
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad bezarkozni, es buborekban elni, mert akkor a jo dolgokrol is lemaradsz. Ami tortent, az hatalmas tragedia, de nem gyakori, nem kell attol tartanod, hogy veled is megeshet. En is tomegkozlekedem, de pl sokkal jobban felek, hogy valaki kirabol, vagy nekem tamad.. (Budapest). Olyankor mindig arra gondolok, hogy majd en fogom oket szetrugni.. Sokat repulok pl, es eleinte feltem, de aztan biztam Istenben, es tudtam, hogy vigyaz ram, es az a gep, amin en ulok, biztonsagban van. Nem akarok itt senkit megteriteni, de ez sokat segit, ha megtanulsz bizni abban, hogy van valaki, aki vigyaz rad.
2017. febr. 4. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!