Létezik olyan, ha egy nő nagyot csalódik egy férfiban, akit őrülten szeretett, és emiatt átpártol a nőkhöz?
Figyelt kérdés
Nem tudja feldolgozni, hogy nem lehet többet Vele és nem tud más férfit kivánni többet.Ezért elhatározza hogy nőkkel fog ezentul randizni? Mennyire gyakori ez az eset?2010. máj. 7. 11:39
11/12 anonim válasza:
Velem is volt már, hogy mondogattam, hogy ezentúl barátnőm lesz, annyira elegem lett a férfiakból, de persze sose tudnék egy nővel olyan minőségű nemi-szerelmi kapcsolatot kialakítani mint egy pasival, mivel heteroszexuális vagyok. akiben nincs homo hajlam, nem fog soha ilyen éles fordulatot tenni.
12/12 anonim válasza:
15:37 vagyok
Sose mond hogy sose!Azt a nőt én már 20 teljes éve ismerem,(10 évesen ismerkedtünk meg)és még életében sose adott jelet arról hogy a saját neme érdekelné.Eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!