Létezik olyan, ha egy nő nagyot csalódik egy férfiban, akit őrülten szeretett, és emiatt átpártol a nőkhöz?
Figyelt kérdés
Nem tudja feldolgozni, hogy nem lehet többet Vele és nem tud más férfit kivánni többet.Ezért elhatározza hogy nőkkel fog ezentul randizni? Mennyire gyakori ez az eset?2010. máj. 7. 11:39
1/12 anonim válasza:
VAlaski azért mert csalódott nem lesz leszbikus
2/12 anonim válasza:
Előfordul, de ebben az esetben érdemes lenne egy pszichológussal - vagy inkább szexológussal konzultálnia, mielőtt lecövekelne a nőknél.
3/12 anonim válasza:
szerintem ilyen nincs. akkor leszbikus hajlamai előtte is voltak, csak nem vette észre, vagy nem vett róla tudomást, elnyomta.
szerintem nem változunk.
4/12 anonim válasza:
Minden előfordulhat. Én még nem találkoztam ilyennel. Ebből azt gondolom, hogy OLYAN NAGYON GYAKORI nem lehet. :)
5/12 anonim válasza:
Lehet,hogy előfordult ilyen,de sztem hülyeség...,én is csalódtam már párszor nőkben,de az életbe nem tudnék,csak ezért homokos lenni,booáááá!Az élet megy tovább,hajtom tovább a csajokat,van választék;)
7/12 anonim válasza:
Én már átéltem a legnagyobb fájdalmakat pasi miatt de attól még faszra vágyom továbbra is.
8/12 anonim válasza:
Azt még el tudnám képzelni, hogy örök szingliséget fogad ezek után, de hogy leszbikus legyen, az szerintem teljességgel lehetetlen... Olyan nincs, hogy eddig egész életemben hetero voltam, aztán x dolog miatt hirtelen leszbikus leszek!
9/12 anonim válasza:
Márpedig ilyen igenis van csajok és skacok!Bezony.
Ismerek is ilyet.A férfiak egész életében csalódást okoztak neki,aztán egyszer csak elkezdett lányokkal találkozgatni.Sosem láttam még ilyen boldognak az a nőt.
10/12 anonim válasza:
Van fordítva is.A meleg srácot akkora csalódás,trauma érte hogy átpártolt a nőkhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!