Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az utóbbi időben, ha álmodom,...

Az utóbbi időben, ha álmodom, megjelenik 2 egykoron mélyen szeretett barátnőm. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Nemrég azt álmodtam pontosan, h együtt motoroztunk, strandoltunk 1. nagy szerelmemmel aki már sohanemlehet az enyém, ottvolt egyik legjobb barátom is, másodszorra pedig 1 alagutban mentem 2 barátommal, az egyik külföldr ement tanulni nemrég. A végén pedig 1 másik nagy szerelmemmel találkoztam. Akivle sajnos nemlehetek együtt. Miért álmodok velük?
2009. nov. 12. 22:00
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem két fő oka lehet: vagy valamilyen téged ért hatás miatt (régi képek, tárgyak, közös barátok, stb) felszakadtak a régi sebek, vagy pedig van valaki aki iránt most hasonlóan mélyen érzel, és félsz hogy elveszítheted. De ha többet írnál az álomról(színek, gyorsaság,stb) talán én is többet segíthetnek:)
2009. nov. 13. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!