Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a vélemény Tündérhegyről?...

Mi a vélemény Tündérhegyről? Volt valaki ott? Segítségre van szükségem, többi lent!

Figyelt kérdés

Depressziós vagyok meg még bizonyára sok minden más mert szuicid hajlamaim és egyéb durva mentális dolgaim vannak, és szeretnék segítséget kérni, szeretnék beszélni egy pszichiáterrel, de nem 5 percet.

A jelenlegi helyzet:

A kórházban (somogy megye) lévő doki nem beszélget el velem, nem érdekli mi van, felírt nekem 0,5-ös frontint amiből napi 5x1-et kell szednem. Ez tök jó, csak ettől én még szorongok, pánik betegségem ugyanúgy előjön, a tömegiszony ugyanúgy előjön és ugyanúgy nem tudok elaludni éjszaka, csak nagynehezen.

Pénzem nincs arra, hogy fizessek 5-10 ezreket / óra azért, hogy egy szakorvos foglalkozzon velem. Úgy tudom Tündérhegyen vannak terápiák, viszont hallottam róla 5 jót, 5 rosszat, most nem tudom mi legyen, azt sem akarom, hogy odamegyek, és nem használ, de azt sem akarom, hogy az állapotom így maradjon, biztosan nem ez vagy nem csak ez a gyógyszer kell nekem, biztos tudnának adni valamit a szorongásra is, de ha nem beszélhetek egy szakemberrel, akkor nem tudok mit csinálni, magamnak nem írhatok fel gyógyszereket, feketén rohadt drága, és nem is érdemes, mert nem biztos, hogy nekem az kell.

Mivel nemrég már ájulásig jutottam csak attól, hogy kiléptem az utcára tudom, hogy szükségem van a segítségre, ám ezt nem kapom meg a kórházi pszichiáterektől - kérdés: Tündérhegyen megkapom -e avagy sem, illetve milyen hely, mi a tapasztalatod, tudsz -e jobbat, vagy tényleg jó hely, esetleg gáz hely, hogyan kell oda jelentkezni, mit kell tennem, hogy felvegyenek oda.

Tavaly öngyilkos akartam lenni és már nem is élnék, ha nem ment meg egy vad idegen... de még ezután SEM beszélgetett el velem egyetlen orvos sem, felírták a frontint és csókolom, nekem a frontin már tic-tac, beszedhetek 200 szemet is se jobban se rosszabbul nem leszek tőle.

Menjek Tündérhegyre, vagy te szerinted az a hely se jó, és tudsz ajánlani mást esetleg egy megoldást arra, hogy végighallgasson az a francos orvos legalább 1 órára, itt ahol élek? Bizonyára nem fog ingyen, de munkám nincs, a lehetőségeim anyagi téren limitáltak.

Köszönöm szépen a kedves hozzászólóknak előre is, remélem sikerül találnunk közösen egy megoldást, vagy leírjátok ti a saját tapasztalataitokat arról a helyről (1 azt mondta nagyon jó de 2 másik azt, hogy nagyon rossz, fél óra se jutott egy betegre, a közös foglalkozás egy vicc volt, mindenki kibeszélt mindenkit, és 2-3 hét után kijöttek a francba) ?? .. :(

Egy 25 éves nő.

2017. jan. 28. 03:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
nekem és néhány embernek akit ismerek nagyon rossz tapasztalat volt a tündérhegy. nem fogom itt kifejteni mert túl hosszú lenne, de a lényeg, hogy ha még egy alkalmam lenne újra választani a tündérhegy és a thalassa ház közt akkor én a thalassát választanám
2017. jan. 31. 15:13
 12/26 anonim ***** válasza:
utsó vagyok, még annyit hogy én az "új" tündérhegyről beszélek, a régiről csak jót hallottam
2017. jan. 31. 15:14
 13/26 anonim ***** válasza:
Lassan ket eve hogy bementem 3,5honapra eleinte nagyon nehez volt sokszor ugy vlt.h feladom es eljovok de vegulis nagyon sokat segitett,mas kerdes hogy jelenleg megint a padlon vagyok minden fele tekintetben..
2017. márc. 7. 09:30
 14/26 anonim ***** válasza:
Szia.nekem sokat segített két éve, de megint padlon vagyok és ujra vissza akarok menni ambulánsan. Már ha van erre lehetöség.
2017. márc. 25. 17:18
 15/26 anonim ***** válasza:
Miujság van hozzászólók? Hogy vagytok? Volt valaki azóta bent Tündérhegyen?
2017. aug. 14. 16:25
 16/26 anonim ***** válasza:
84%
Azért kicsit vicces, hogy saját tapasztalatomat megosztom veletek és emiatt 47%-ra pontoztok, mert nem egyezik a véleményünk. Így felesleges kérdezni. :-) (9-es voltam)
2017. szept. 3. 15:52
 17/26 anonim ***** válasza:

"9-es" semmi nem utal arra, hogy a végét véleményként gondoltad, hanem mintha az úgy is lenne valójában.

senkit nem lehetne se le se fel szavazni, mert kb, mindenre rá lehet mondani, hogy csak személyes vélemény

2017. szept. 21. 18:25
 18/26 A kérdező kommentje:

Hát az van, hogy végül én nem mentem tündérhegyre. A barátnőm ajánlotta aznap amikor kiírtam a kérdést, januárban. Ő fél évet volt benn.

Múlthónap végén temettük, öngyilkos lett. Azt hiszem ez beszédes. Pedig úgy jött ki onnan, hogy minden remek, semmi baja, és az élet szép. Aztán... szóval úgy döntöttem, erről a helyről már hallani sem akarok.

Azóta orvoshoz járok magándoki, kedves nő, és eddig úgy érzem segített.

2017. szept. 22. 03:24
 19/26 anonim ***** válasza:
hány éves volt?:(
2017. szept. 22. 04:46
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
nekem is volt bent ismerősöm, aki öngyilkos lett nem sokkal utána
2017. szept. 22. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!