Depresszió ellen alkohollal?
81%
HÁt ezen már nagyon nem lehet mit tönkretenni, hiszen erről szól a depresszió!
Én sem kívánok veled vitázni, bár azt hiszem ennek az oldalnak valami ilyesmi is lenne a célja. De akkor inkább ne írkálj a gyakorira, ha még neked áll feljebb a dolog!
Látom, nem értetted, amit írtam, nem baj.
A "neked áll feljebb" egyáltalán nem illik ide. Kérdeztél, én válaszoltam. Én is mondhatnám, hogy ne irkálj ide, ha nem vagy kíváncsi a válaszokra. Lehet, hogy most rossznak érzed az életed, de én azt mondom, alkohollal ezen csak rontani lehet. Ha nem ezt akarod olvasni, írd bele a kérdésbe, hogy "csak olyanok írjanak, akik bólogatnak és biztatnak, hogy igyak csak".
Jó éjszakát!
Ha sokáig 1-2 poharazol,akkor előbb-utóbb rászoksz,és aztán a családoddal is megutáltatod magad,és csak nagyon nehezen szerzed vissza másoknak a bizalmát!És persze csak magadat károsítod az alkohollal.Ünnepek alkalmával oké,meg néha-néha egy egy pohár..dehogy mindennap inni??Az már sok,azt el fogod túlozni,és baj lesz belőle.
APÁM IS ÍGY JÁRT SAJNOS,most sem képes abbahagyni,már fetrengett itthon a nappaliban a földön,és hát azt kell mondjam,hogy nagyon sajnáltam és tiszta szánalmas volt,hogy egy életerős férfi ott fetreng a részegségtől a földön..mondtuk neki h. keljen fel,de segítség nélkül nem tudott!És persze én,a lánya ezt látom,ezt a példát..ez nekem nem baj..mert így megtapasztalhatom,hogy mit nem szabad,mi nem jó,és hogy miért nem!:S
A családodat is szégyenbe hozod a sok alkoholizálással.
EBBEN EGY IDŐ UTÁN NEM LEHET MÉRTÉKET TARTANI.ÉS PONT!
na köszi a válaszokat :)
azt hiszem akkor marad valami szexterápia
JÉZUS...
hogy lehet ilyen hülyeséget kitalálni..
maga az alkohol okoz depressziót, s te azzal akarod gyógyítani. remek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!