Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depresszió ellen alkohollal?

Depresszió ellen alkohollal?

Figyelt kérdés
Persze csak esetleg napi 1-2 pohár, amíg le nem küzdi valaki a problémákat.
2010. máj. 5. 17:41
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

81%

HÁt ezen már nagyon nem lehet mit tönkretenni, hiszen erről szól a depresszió!

Én sem kívánok veled vitázni, bár azt hiszem ennek az oldalnak valami ilyesmi is lenne a célja. De akkor inkább ne írkálj a gyakorira, ha még neked áll feljebb a dolog!

2010. máj. 5. 19:15
 12/19 anonim ***** válasza:
Egyszer próbáltam ezt a megoldást. Mindig egyre több ital kellett, ami egyre több pénzbe került és minden csak addig volt jó, amíg tartott a hatása. Ez egyenes út a függőségig, pláne ha depressziós vagy:(
2010. máj. 5. 20:44
 13/19 anonim ***** válasza:
Sztem inkább videokamerával, meg kéjgázzal, aztán tartani egy csoportos kiértékelést a felvételről!!
2010. máj. 5. 21:30
 14/19 anonim ***** válasza:

Látom, nem értetted, amit írtam, nem baj.

A "neked áll feljebb" egyáltalán nem illik ide. Kérdeztél, én válaszoltam. Én is mondhatnám, hogy ne irkálj ide, ha nem vagy kíváncsi a válaszokra. Lehet, hogy most rossznak érzed az életed, de én azt mondom, alkohollal ezen csak rontani lehet. Ha nem ezt akarod olvasni, írd bele a kérdésbe, hogy "csak olyanok írjanak, akik bólogatnak és biztatnak, hogy igyak csak".

Jó éjszakát!

2010. máj. 5. 21:55
 15/19 anonim ***** válasza:

Ha sokáig 1-2 poharazol,akkor előbb-utóbb rászoksz,és aztán a családoddal is megutáltatod magad,és csak nagyon nehezen szerzed vissza másoknak a bizalmát!És persze csak magadat károsítod az alkohollal.Ünnepek alkalmával oké,meg néha-néha egy egy pohár..dehogy mindennap inni??Az már sok,azt el fogod túlozni,és baj lesz belőle.

APÁM IS ÍGY JÁRT SAJNOS,most sem képes abbahagyni,már fetrengett itthon a nappaliban a földön,és hát azt kell mondjam,hogy nagyon sajnáltam és tiszta szánalmas volt,hogy egy életerős férfi ott fetreng a részegségtől a földön..mondtuk neki h. keljen fel,de segítség nélkül nem tudott!És persze én,a lánya ezt látom,ezt a példát..ez nekem nem baj..mert így megtapasztalhatom,hogy mit nem szabad,mi nem jó,és hogy miért nem!:S

A családodat is szégyenbe hozod a sok alkoholizálással.

EBBEN EGY IDŐ UTÁN NEM LEHET MÉRTÉKET TARTANI.ÉS PONT!

2010. máj. 6. 20:25
 16/19 A kérdező kommentje:
van a családban alkoholista, így nem nagyon számít
2010. máj. 6. 20:31
 17/19 anonim ***** válasza:
ne
2010. máj. 6. 21:47
 18/19 A kérdező kommentje:

na köszi a válaszokat :)

azt hiszem akkor marad valami szexterápia

2010. máj. 7. 13:52
 19/19 anonim ***** válasza:

JÉZUS...

hogy lehet ilyen hülyeséget kitalálni..

maga az alkohol okoz depressziót, s te azzal akarod gyógyítani. remek..

2010. okt. 29. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!