Depresszió ellen alkohollal?
Az alkohol csak ront a helyzeten, semmi esetre sem tesz jót - ugyanis az alkohol is labilis hangulatot okoz, ugyanúgy, mint a depresszió!
A probémákat IGY nem lehet leküzdeni, viszont elég könnyen alkoholizmus lehet belöle.
Nem ettől lesz valaki alkoholista. Az egy hosszú folyamat. Ez csak átmeneti megoldás lenne. Kb mint a gyógyszerek. HIszen a gyógyszerek is függőséget okoznak, s véleményem szerint semmivel sem jobb.
Nem oldja meg a problémákat persze,csak jobb kedvem lesz tőle, ami által jobban telik a napom, s erőt veszek magamon.
Én sokszor iszok.Depresszióm van nekem is és pánikbetegség / szociális fóbia.
Legalább amíg bódult állapotban vagyok az alkoholtól elfelejtem minden bajomat és boldog vagyok. :(
Persze ezzel nem azt akarom mondani hogy igyál te is mert az felold.
Kiegészítés: "Ez csak átmeneti megoldás lenne." --> Ez még csak átmenetileg sem lenne megoldás. A problémák nem attól fognak megoldódni, hogy iszol, hanem hogy megoldod őket. Azt meg józanul lehet.
Igen, persze meg kéne oldanom, csak magától nem megy.
Józanul lehet?! A gyógyszerek is egyfajta tudatváltozást idéznek elő. Akkor ennyi erővel, azok sem tartoznak a józan kategóriába. Tehát azok is károsak, amiket nem szabad használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!