Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Többször is megfordul a...

Többször is megfordul a fejemben az öngyilkosság szám szerint naponta mennyi az esélye annak hogy ha elmondom a pszichológusomnak akkor mentőt hív és ha mentőt hív a kórházban mi lesz majd?

Figyelt kérdés
2017. jan. 15. 19:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ne akarj a pszichiátriára kerülni, rémes hely. A barátnőm hetekig benn volt hasonló okokból, és mikor kijött, olyan volt, mint egy zombi.
2017. jan. 15. 22:14
 12/15 A kérdező kommentje:
Voltam már pszichiátrián öngyilkossági kísérlet miatt bár mivel gyógyszer túladagolással akartam végezni magammal így nem zombitottak le de tudom milyen bent és nem akarnék vissza kerülni csak a terepet akarom felmérni hogy mi mivel jár
2017. jan. 15. 22:23
 13/15 anonim ***** válasza:
9esben elírás : segíteni akar és NEM ártani.
2017. jan. 16. 10:03
 14/15 anonim ***** válasza:

Igazából nem tudom mennyire van ehhez joga, ameddig nem tettél kárt magadban. Elvégre ha el is visz a mentő, nem igazán tudnak semmit sem kezdeni veled, ha ágyhoz szíjaznak, hogy nehogy kárt tegyél magadban azzal sem érnek el semmit, mert örökké nem tarthatnak ott, és egy ilyen élménytől meg nem fog megváltozni az öngyilkosságról a véleményed..

Diagnosztizáltak már nálad valamilyen mentális betegséget, vagy szedsz gyógyszereket?

2017. jan. 18. 16:26
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem szedek gyógyszereket. És tavaly tavasszal amikor bekerültem bipolaris személyiség zavart állapítottak meg
2017. jan. 18. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!