Az normális, hogy naponta eszembe jut az öngyilkosság gondolata?
Relatív, hogy kinek mi a normális. Szerintem kösd le magad. A világ egy dolog, hogy szar :) de azért vannak benne érdekes dolgok és újat tanulni mindig lehet. Ebből indulj ki. Kezdetnek pl itt ez:
vagy ez:
vagy ez:
vagy ez:
és még egy milliárd tucat irány, dolog, amiben elmerülhetsz, utána nézhetsz. Csak olyasmit válassz, amiben aktív lehetsz te is. Magyarul pl a filmek gyűjtése pusztán pl. elég silány hobbi, mert azt csak nézni lehet és ott ki is fújt a dolog. :) Szóval olyasmi, amiben a te a saját kreativitásodat ki is tudod próbálni.
DE, ha magányos vagy és szomorkodsz, akkor próbálj barátkozni vagy olyan közösségekbe kerülni, ahol vannak emberek fizikailag és lehetőleg csinálnak is valamit :) (tehát nem virtuális fb csoport, meg a golyóim stb. nyomorék youtube linkelgetések, meg nyomorék idézetek postolgatása nulla darab kreativitással, meg nem is itt, mert ezektől én is öngyiböngyi lennék legszívesebben, hanem rendes, igazi, létező társaságba) pl. a sport jó erre, de bármi, ami NEM VIRTUÁLIS. (Nem gúnyolódni akartam veled, csak feldobni, hogy ne lásd olyan drámaian a világot és benne magad)
Ha úgy is megdöglünk egyszer, és megfogunk, akkor azt az időt amit itt el kell tölteni, érdemes minél érdekesebben eltölteni (és ez nem a megalománia, ez könnyedén összekeverhető az agyat nem használó paraszt számára). Nem intelligens dolog azt állítani, hogy minden létező rendszert ismerünk már és ununk is a világban, mert ilyen ember nem létezik. A zsenik sem, max. többet és gyorsabban vágnak le belőle. És minél idősebben jössz rá erre, annál jobban érzed, hogy mennyi felesleges időt vesztegettél el eddig. Ezért van szükség pl tradíciókra, meglévő emberi kapcsolatok ápolására is, plusz új kapcsolatok kialakítására is. És hát van amikor inni kell a haverjaiddal :)((csak ha már abban a korban vagy persze)
Kedves Kérdező.
Az #5-ős válaszoló csak segíteni akart, és nem írt hülyeségeket.
Nem értem hogy vársz ezek után normális válaszokat a kérdésedre, ha ilyen gyökerül reagálsz..
Lehet introvertáltnak nem vagy introvertált, de a többi jelző passzol rád:D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!