2 napja szedem az antidepresszánst, de nagyon magam alatt vagyok, nem akarok így élni, kilátástalan minden, van értelme így létezni?
Tudom, hogy idő kell a gyógyszernek, de mi értelme ezt szednem, ha az életemben semmi nem fog ettől megváltozni?
Annyira szenvedek, annyira magam alatt vagyok, hogy el sem tudom mondani.
Legszívesebben meghalnék, ha nem lenne egy ember, akiről gondoskodnom kell, de ez így nem élet. Nem is tudok rendesen gondoskodni róla sem, és ez is nagyon nehéz.
Most úgy érzem, mindenki életében van egy icipici pozitívum, de a saját életemben egy szemernyit sem látok.
nem tudok változtatni és ezt nem lehet más szemszögből vizsgálni.
a rossz minden irányból rossz, és sokan próbáltak tanácsot adni, de tehetetlen vagyok, átküldöm privátban a problémát, de hosszú lesz. :(
Szerinted ez mennyi idő?
Ma van 8. napja, hogy szedem.
A harmadik válaszoló vagyok.
Mi van veled azóta? Normalizálódott az állapotod?
Van, hogy hetekig kell várni, míg jobban leszel, de már több mint egy hónapja szeded. Ha még mindig rosszul vagy, mindenképpen beszélj az orvosoddal, hogy váltsatok gyógyszert, mert ez nem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!