Miért érzek ilyet? Kényszerbetegség lenne?
stabil párkapcsolatom van,barátaim,egészséges vagyok,családi hátterem is a helyén van mégis kényszert érzek arra hogy szándékosan bántsam magam(gondolok itt pl hajtepes,fej-és kéz utese,vagdosas,csipkedes,karmolas,harapas)ha meg látok 1 penget nem tudok neki ellenállni és olyankor mintha nem is én uralnám a testem.
elalváskor mikor becsukom a szemem úgy érzem mintha valaki ki akarna szúrni,emiatt alvás zavaraim vannak.
mikor órákon becsukom a szemem különböző alakzatokat látok pl törött üveg szilankok.
élvezem ha másoknak szándékosan(fizikai)fájdalmat okozok pl barátomat sokszor csipkedem(ez azért rossz neki mert műkörmöm van)jobb napjaimon karmolom és élvezem ha fáj neki.mikor "rám jött az 5 perc" pár éve egyik barátnőmnek sikerült eltornom az orrát.
ez mi lehet?nem szeretnék pszichologushoz menni. 14 eves vagyok ha ez számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!