Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kényszerbeteg lennék?

Kényszerbeteg lennék?

Figyelt kérdés
Mostanság igen felerősödő késztetéseket érzek dolgokra. Eddig is jelen volt az életemben, hogy pl. többször megnéztem állítottam e ébresztőt, többször megnéztem bevettem e gyógyszert. Már már észrevettem, hogy a közösségi oldalalakon is többször megnézem pl. nem e nem jelentkeztem ki, nem e bejelöltem valakit akit nem akarok, nem állítottam e át valamit. Kényszeresen érzem.. Egyik pillanatban megnézem megnyugszom kicsit később megint késztetést érzek és nem tudom lenyugtatni magam. Nagyon frusztráló, mert ezek a gondolatok elveszik az időmet másról. Mindezek mellett nehezen tudom elengedni a gondokat, nagyon sokat kattogok rajtuk. Baj van velem?

2017. jan. 5. 22:12
 1/2 anonim válasza:
Ne idegeskedj foloslegesen, ha semmi okod nincs rá. Próbáld meg elterelni a gondolataid mondjuk csinálj valami hasznosabbat :)
2017. jan. 5. 23:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Kedves 1#, ha valaki kényszerbeteg, az nem tudja elterelni a gondolatait, vagy legalábbis hatalmas szenvedések árán, aminek a legtöbb ember megadja magát.

Igen, kényszerbeteg vagy. Ne aggódj, lehet vele élni, csak akkor érdemes elmenni dokihoz, ha nagyon súlyossá válik.

2017. jan. 16. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!