Miert erzek ilyet?
Figyelt kérdés
panikbeteseget allapitottak meg rajtam meg generalizalt szorongast nehany eve.volt ido hogy jobban lettem.most kulfoldon elek a parommal par honapja akit nagyon szeretek,meg o is engem ki is mutatja.de az utobbi idobe sokat veszekedtunk,meg olyat is csinalt amivel megbantott de nem erti meg.allandoan dolgozik mindig egyedul vagyok itthon igaz dolgozok de nem sokat keresek mert nyelvet nem beszelek.amikor veszekszunk ez a rossz erzes erosodik es napokra legyengit.halalfelelem meg olyan mintha elajulnek.olyan erzes mintha meg akarnek orulni.az utcara se birok kimenni olyankor.ez akkor is rajtam van ha nincs vita.de olyankor sokkal rosszabb.meg ez a sok egyedullet sem jo,senkivel nem tudok beszelni se.neha gondolok arra hogy hazakoltozzek de nincs hova mennem,ismerosom sincs.itt meg nem keresek tul jol.meg azert szeretem a parom es felek ha szakitok vele akkor megint olyan leszek mint a panikbetegsem elejen amikor dolgozni se birtam meg utcara kimenni sem.hogy annyira megviselne.es igy meg otthon is hogyan elnek meg hol ha ezekre keptelen lennek.szeretem de ez a sok vita kikeszit.mar akkor is ideges lesz ha latja rajtam hogy megsertodok ha nincs szabadnapja.2017. jan. 9. 13:32
1/4 anonim válasza:
Szia. A pánikbetegséget fejben kellene megbeszélned önmagaddal, nyugotsag és megértés kell hozza, és persze sok sok szeretet. A parodnak többet kene veled törődnie! :) szerintem.
Ezt leginkább a barátod, barátok és családtagok tudják megadni neked.
Ugye vannak neked olyan személyek kiknek meg bízol?
Remelem sikerül helyre razodnod :)
2/4 A kérdező kommentje:
ez az hogy nincs senki akire szamihatnek.van egy batyjam meg anyam de nem keressuk egymast.csak akkor voltam jo nekik regen amikor kellett nekik valami.ha nekem kene segitseg eltunnek.otthon van par ismerosom de csak felszinesen.nem mondhatnam hogy szamithatnek rajuk is.
2017. jan. 10. 13:08
3/4 anonim válasza:
Vannak gyógyszerek pánikbetegségre.
Kérjél orvosi segítséget . Ha szedsz rá gyógyszert, akkor is, lehet, hogy változtatni kell.
4/4 A kérdező kommentje:
szedek gyogyszereket,az egyiket valtoztattak is mar de semmit nem er.ugyanugy szorongok.csak allandoan faradt vagyok tole annyit hasznal.
2017. jan. 13. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!