Van különbség depresszió és önsajnálat között? Ha igen, mi az?
A depresszió az amikor semmi sem érdekel téged,szó szerint lesz*od a külvilágot,saját magaddal egyetemben.
Az önsajnálat majdhogynem ennek az ellentéte,mert felelősöket keresel azért ,hogy ilyen állapotba kerültél.
Minden számít amit az EGO-d hoz hozzátehetsz.Mindkét állapotból ki tudok Mindenkit hozni.
# 6: Te ezt egy konkrét példa alapján jelented ki.
Én voltam életemben nagyon súlyos depressziós és igenis kértem szaksegítséget: a saját és a környezetem érdekében. A gyerekemet még súlyos depressziósan is elláttam, törekedtem rá, hogy neki a lehető legjobb legyen, nem hivatkoztam a problémáimra (pedig rohadt nehéz volt, saját magam is alig voltam képes ellátni, nemhogy még mást is). A környezetem nem terheltem a problémáimmal, sőt, kifelé azt mutattam, hogy minden rendben van velem, miközben már az ágyból is alig tudtam néha kikelni, annyira mélyen voltam.
Szakember segítségével kijöttem a gödörből.
Megjegyzem, szülői elismerésben nekem sem volt részem soha, pedig egyik szülőm sem volt depressziós. Ellenben én még súlyos depressziósan is mindig törekedtem arra, hogy a gyermekemet dicsérjem, támogassam.
Ne általánosíts egy esetből, ez nagyon bántó azokra nézve, akik mindent elkövetnek, hogy kigyógyuljanak a problémáikból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!