Más is úgy érzi hogy a szülei tették tönkre az életét, miattuk lett balfék, szerencsétlen? (hosszasan leírom mi van)
Figyi 2-3 szombatokat dolgozók a plusz pénzért,és semmim nem marad 1 éve,anyu feketén melózok több mint 10 éve,igaz Bécsbe jár,de hetente kap pénzt és annyit nem keres,mert nem akar dolgozni ha csak 4 órát melózik akkor is a 100 dupláját haza viszi,de mivel 50000 haza visz hétvégére és megy vissza vasárnap melózni így 20-25.000 el is költ hétvégén kaja,pia,cigire,a maradék 25.000 meg 5 nap alatt simán el is fogy,múltkor a kezét törte el szilánkos rá,mert otthon este kómában kovájgot 6 hónapig semmit nem keresett,a mi pénzünkből élte fel.Plusz jogsit elkezdtem de nem megy,nagyon béna vagyok,teljesen kivagyok ettől is hogy soha semmi nem sikerülhet,nagyon nem megy!!!.Tudom hogy ehhez érzék kell,de persze nekem nincs!
Ez 22-es csapdája mert anyámnak nyugdíja se lesz vagy csak minimál nyugdíj 20.000 ft,mert soha se mivel nem törödik,így majd mi adhatjuk oda a pénzt,fater amíg tud melózhat majd nyugdíj mellett hogy legyen pénzük!!!
Ha nem adunk pénzt nekik nem lesz miből fűteniük,enni,élni!!!
Szóval vagy adok folyton pénzt vagy hagyom lesüllyedni és feláldozom magam ha úgy vesszük!
Ja és nem egy szép,több generációs házban élünk,putri házat vettek meg,minden pénzünk erre megy el.
Jogsi és a kéztörés előtt persze raktam fére pénzt,ahhoz nem nyúlok hozzá,bármikor bármi történhet.
És igen lelkileg beteg vagyok,de ezen senki nem segíthet,mert amire vágyok sosem kaphatóm meg,pedig az másoknak természetes!Nem nagy dolgok.
Gyűlölöm hogy ilyen anyajegyes,szeplős vagyok,ez kikészített,amit tudtam leszedettem,de normális bőrt akarnék.Olyan lenni mint mások.Gyereket,családot is emiatt nem akarok,hogy kilógjon a többiektől,szenvedjen,szégyelje mért ilyen.
Normális családot,gyerekkort.
A gyerekkorban,fiatalkornak kellene a legszebbnek lennie,mert amint felnősz, dolgozol,már csak öregedés van,már szalad az idő,már csak a munka,a küzdelem van.
Az a baj senki se segíthet,mert aki\ami vagyok nem tudom elfogadni!
Normálisan akartam volna kinézni,nem ilyen nyomorék lenni,legalább valamibe jó lenni,de értéket se örököltünk semmihez se
Nagyon rossz hogy csúnya,meg béna is vagyok
Általában ennyire peszimista nem vagyok,de most rossz passzban vagyok,de ha elmondom\kimondom mi bánt,mindig picit jobb lesz.
Most is már jobb érzés.Munkahelyen nem is gondolnák mennyire magam alatt tudok lenni,már művészi szinten titkolóznak szinte annyira megszomtam hogy senkit nem érdekel.
Kiskoromban se tőrödtek hogy mit érzek,vagy ha kiborultam,vagy elmeséltem mikkel csúfolták,milyen érzés,vagy hogy sírtunk karácsonykor (11 voltam)hogy fa se volt,ajándék is csak 1 csomag bugyi,zokni,nagyszülők egy farmer árát küldték de oda kellett adni karjára,vagy teával koccintottunk szilveszterkor akkor most mért lenne fontos
Belém égett a sok rossz,a sok eltitkolás,ne hogy más meg tudja milyen rosszul álltunk anyagilag
Ezt nem lehet elfelejteni,a folytonos vágyat hogy talán úgy élünk majd mint mások
Ezt csak az tudja aki úgy nő fel mint én és az anyagi nehézségek mellett csúnya is lesz,hogy amiatt is bánthassák és tehetségtelen lesz.
szerintem nem lehet kitörni a szegénységből
hiába van érettségije szakmája az embernek
az albérlet nagyon is drága
enni valamit mégis csak kell
rezsire is kell valamennyi,30-40 ezer ftokból nem lehet megélni,sőt még minimálbérből seem 77-78 ezer ft is kevés ezekhez az alapszükségletekhez élelem,tisztálkodás,tisztitószerek,ruházat még ha a legolcsóbb termékeket is veszem,akkor is nagyon kevés a jövedelem hozzá :(
Biztos olyanok írnak a kérdésekre olyan válaszokat akik fogalmuk sincsen a nyomor,szegénység,nélkülöző kategória mit takar ,mit is takar valójában mert ők jobb családba,jobb anyagi körülmények közé születtek...
jó nekik,de a másik embert ne bántsák inkább segítsék
adjanak,támogassák munkahelyel pl.
24-es köszönöm.Te érted miről beszélek.
25-ös nem.sajnáltatom magam!
Soha senkinek nem beszélek a gondjaimról,néha itt fakad ki belőlem,ugyanis elég kemény 1 évem volt,anyàm eltörte a karjàt,amit műteni kellett 4 hönapig semmit nem keresett,mivel feketén dolgozik.Én tartottam teljesen el,1 fillérem sem maradt.
Ha elmennék itthonról fe sem tudnák tartani a házat!!!
A ruháik,bútoraik,még a növények a kertben is mind az én pénzemből vannak,az én zsebemből,amit magamtól vonok meg,mert nem akarok putriba,meg kopàr kertbe haza menni.
Nagyon jól tudják ezt a szüleim is,ki is használnak még ha nem is tudatosan,mert az ő dolguk lett volna az hogy rendes otthont biztosítsanak gyerekként,fiatalként.
És 2-3 szombatot vállalok be hogy legyen pénzem,de ha lelépek nekik annyi.Ezt tudják és azt is hogy nem tudnám megtenni hogy lesüllyedjenek.
Tudom hogy kihasználnak,de falun lakom és a közelben dolgozom,kb ha lesúllyednek mindenki leszólna minket és talán még a szájukra is vennének,a munkahelyemen is megtudnák.Anyu meg szeret kamuzni,még magának is előadná hogy mi mindent tett értük mi meg milyenek vagyunk(miközbe nem tett semmit értünk,szült 2 gyereket,de hogy minek....,mi meg felneveltük magunk...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!