Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miert vagyok ilyen szerencsetl...

Miert vagyok ilyen szerencsetlen akarhova megyek?

Figyelt kérdés
akarhova megyek nem birok normalisan viselkedni mindig rossz a hangulatom halkan birok csak beszelni es elvekonyodik a hangom mintha meleg lennek olyan vekony hangom lesz, itthon birok csak normalisabbul viselkedni, en am depresszios vagyok ez is a depresszio miatt van? ma pl fogorvosnal voltam ott se birok sose normalisan viselkedni senki nincs ilyen rossz paszban mint en raadasul ideg belemall allandoan remegek is meg sztem melegnek neznek meg a hangom is olyan lesz mint egy csajnak, igy nem lehet elni mit tegyek? depresszio miatt voltam dokinal adott gyogyszert ami nem hasznalt de en mar tobb ilyet nem akarok szedni szoval vmi mas megoldas kene, egy mindenhol eg a fejem akarhogy akarom nem birok normalis lenni ketto igy baratnom se lesz az eletbe se

2016. szept. 21. 15:35
 1/1 anonim ***** válasza:

"elvekonyodik a hangom mintha meleg lennek olyan vekony hangom lesz" - találkoztam már kifejezetten vastag hangú homoszexuálisokkal is.

Az a baj, hogy állandóan azon parázol, hogy mások mit szólnak hozzád. Hogy elfogadnak-e. Hogy hogyan látnak téged. Ez egoizmus. Ne kattogj magadon. Persze, ha kamasz vagy (úgy tűnik a leírásod alapján), ott bizonyos mértékig normális az önkeresés és az ebből eredő ego-görcsök, de ne hagyd eluralkodni magadon teljesen. Ha visszahúzódsz, egyedül magadba, ott a helye a magad őrlésének, ha másokkal vagy, akkor rájuk koncentrálj, ők érdekeljenek, ne az, hogy te milyen vagy vagy hogy nézel ki vagy milyen a hangod. Ne félj a kudarctól, megszégyenüléstől, megaláztatástól, legyél alázatos, és akkor lehetetlen megalázni.

Lukács evangéliuma 14.7 - nem kell vallásosnak lenni, hogy megértsd az igazságát, egyszerű matek. :)

2016. szept. 21. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!