Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Más is úgy érzi hogy a szülei...

Más is úgy érzi hogy a szülei tették tönkre az életét, miattuk lett balfék, szerencsétlen? (hosszasan leírom mi van)

Figyelt kérdés
2017. jan. 13. 17:22
1 2 3
 11/26 chuckyhawk ***** válasza:

Nem sántít semmi.Ha már nagyon kis gyerek korban elkezdenek lelki terrorba tartani a szüleid u.n. Dependens személyiség zavarod lesz.Nekem is van.31 Vagyok ha minden jol megy 2 hónap és lépek a szülőktől.Mindegy.Dependens szem. zavarral te rohadtul nem állsz oda a szüleid elé hogy 18 vagyok tiplizek.

Ja ráadásul az ilyen szülőnél is kialakul ez. :-) Vicces.Ő nem akar elengedni,Neked meg lelkiismeret furdalásod van hogy itthagynád őket!!!(nálam ez volt!)

Mára Borderline-ig fejlődtem.A borderline kisgyerekkorban alakul ki és legtöbbször a szülők hibája.A Bordi pedig az összes agyszhar keveréke!

2017. jan. 13. 23:40
 12/26 anonim ***** válasza:
Ezt elhiszem. Az anyám beteg lenne esetleg és gyerekként hatással van rám. Beteg leszek én is. Az viszont az én hibám lenne, ha nem igyekeznék ebből kilâbalni és nem az öve hogy továbbra is "balfék" vagyok. 30 évesen úgy gondolom, hogy nem lehet a szülőkre hivatkozni.
2017. jan. 14. 14:03
 13/26 chuckyhawk ***** válasza:
Az ilyen betegségek az ember 30-as éveiben jön elő illetve csúsosodik ki!Amugy egyébb tényezők lehetnek,pláne a mai világban ami miatt tök mindegy milyen a család,muszály hogy eggyütt maradjanak mert máshogy nem boldogulnának.Am sztem nem városi a hölgy!Úgy még nehezebb.Én 6 éve költöztem szüleimmel falura,kegyetlen ami itt van.Munkaq,Emberek,Szórakozás stb...
2017. jan. 14. 20:10
 14/26 A kérdező kommentje:

73%!

Ő teljesen érti amit írok, ez nem olyan egyszerű,a városba egy lakás albérlete 70-100.000 Ft + a rezsi és akkor nem ettél,nem adták fel csekket!!!!És nem menő lakásról beszélünk,csak ágyat,szobát nem igazán tudsz bérelni.

Ma egy érettségivel gyárba betanított munkásnak vesznek fel 100.000 ft-ért!!!!Az érettségi nem sokat ér,hacsak kapcsolatod vagy jó szakmád nincs.

Az utcánk tele van 30-37 éves fiatalokkal mind otthon ragadtak mert se a szüleik nem tudják fenntartani a házat egyedül,ketecskén,se ezek a 30 évesek nem tudnának külön menni.

Vidéken,télen a szén,fa 50-60000 Ft is meg van havonta,sőt valahol több a ház méretétől függően,és akkor semmit nem adtál fel a postán(víz,villany,kuka,telefon stb),nem vettél kaját se.Plusz kevés a bolt is és ezért magasabbak az árak is.

Akik normálisabb családból jöttek azok se tudnak külön menni.

2017. jan. 18. 18:24
 15/26 anonim ***** válasza:
Igen. Ilyenkor kell abból a sok 30 évesből 2 embert kiválasztani. 3 ember között egy budapesti albérlet kb 40 ezer fejenként. Havi 120 ezer ft-ot meg lehet keresni egy érettségivel. Marad 80 ezer ft fejenként. Ha belementek olyanba, hogy közösen veszitek az alapanyagot és főztök az fejenként 20 ezer összesen 60 ezer a 3 embernek. 1 főre lebontva is marad 60 ezer ft havonta amivel lehet plusszban gazdálkodni. Max 10 ezer mososzer, sampon, mosogatoszer... Marad 50. 20 ezret elköltesz kikapcsolódásra. 30-at félreteszel ha gond lenne. Az évente 360 ezer ft megtakarítást jelent. 2 év után dönthetsz úgy hogy van 720 ezer ft-od és kevesebb munka mellett szakmát szerzel és nem aggódsz a lakhatás miatt. Vagy fogod a pénzed és kiutazol Bécsbe mosogatni (nyelvtudàst sem kérnek) attòl hogy itt elfogadják és megértik a helyzeted még nem vagy előrébb. Minden fiatal úgy kezdi ahogy fent le van írva. Ha nálatok nincs senki aki veled költöne, akkor is rengetegen keresnek lakòtársat.
2017. jan. 19. 10:34
 16/26 anonim ***** válasza:
Ja és az kimaradt, hogy ha 100 km-nél távolabb élsz a bejelentett címedtől, akkor ha munkaügy központba vagy regisztrálva mint 3 hónapon át munkanélküli. Havi 100 ezer ft albérlet támogatást kapsz 6 hónapig, újabb 6 hónapig 60 ezret majd az utolsó fél évben 40-et. Ha a falutokból viszel valakit ugyanennyi támogatást kap. Akkor is ha 1 lakást béreltek. Szerintem nem annyira kilátástalan.
2017. jan. 19. 10:40
 17/26 anonim ***** válasza:
Na és az is kimaradt, hogy a budapdsten sok a betöltetlen munka. Ha fél órát sétálsz és bemész az összes utadbe eső étterembe megkérdezni, hogy keresnek-e konyhára alkalmazottat jó esélyed van rá hogy másnap már mehetsz próbanapra.
2017. jan. 19. 10:45
 18/26 chuckyhawk ***** válasza:

Utolsó komment nem hülyeség csak itt meg előjöhet a félelem a dependens személyiség zavar és még sorolhatnám.

Én most jutottam el erre a szintre hogy ezt meg tudom tenni.

kb 8 éve próbálok.Eddig nem sikerült.nekem szerencsém van.Nagyon szeretnek a szüleim igy volt mindig hátterem visszajönni.de ha Vkinek azt mondják hogy akkor végleg csáó?Egy szem zavarosnak ez akkora félsz hogy nem megy sehova az tuti.Sztem!!!!

2017. jan. 20. 21:21
 19/26 chuckyhawk ***** válasza:

Most vettem észre hogy vidék.Én Pesti voltam leköltöztünk vidékre.Azóta megyek le a lejtőn.Ingerszegény,drága,nincs munka,nincsenek barátok stb...

Ez pont elég ahoz hogy bárki berecsennyen.

2017. jan. 20. 21:24
 20/26 chuckyhawk ***** válasza:
Ahogy pedig itt lennt észrevettem,mivel a házakat több generációsra építik igy nem nagyon szeretik elengedni a gyereket otthonrol,pláne ha jön a lóvé.Vidéken pénzéhesebbek az idősebb emberek pláne ha isznak!pedig én csak 50 km-t jöttem el!
2017. jan. 20. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!