Más is úgy érzi hogy a szülei tették tönkre az életét, miattuk lett balfék, szerencsétlen? (hosszasan leírom mi van)
Nem sántít semmi.Ha már nagyon kis gyerek korban elkezdenek lelki terrorba tartani a szüleid u.n. Dependens személyiség zavarod lesz.Nekem is van.31 Vagyok ha minden jol megy 2 hónap és lépek a szülőktől.Mindegy.Dependens szem. zavarral te rohadtul nem állsz oda a szüleid elé hogy 18 vagyok tiplizek.
Ja ráadásul az ilyen szülőnél is kialakul ez. :-) Vicces.Ő nem akar elengedni,Neked meg lelkiismeret furdalásod van hogy itthagynád őket!!!(nálam ez volt!)
Mára Borderline-ig fejlődtem.A borderline kisgyerekkorban alakul ki és legtöbbször a szülők hibája.A Bordi pedig az összes agyszhar keveréke!
73%!
Ő teljesen érti amit írok, ez nem olyan egyszerű,a városba egy lakás albérlete 70-100.000 Ft + a rezsi és akkor nem ettél,nem adták fel csekket!!!!És nem menő lakásról beszélünk,csak ágyat,szobát nem igazán tudsz bérelni.
Ma egy érettségivel gyárba betanított munkásnak vesznek fel 100.000 ft-ért!!!!Az érettségi nem sokat ér,hacsak kapcsolatod vagy jó szakmád nincs.
Az utcánk tele van 30-37 éves fiatalokkal mind otthon ragadtak mert se a szüleik nem tudják fenntartani a házat egyedül,ketecskén,se ezek a 30 évesek nem tudnának külön menni.
Vidéken,télen a szén,fa 50-60000 Ft is meg van havonta,sőt valahol több a ház méretétől függően,és akkor semmit nem adtál fel a postán(víz,villany,kuka,telefon stb),nem vettél kaját se.Plusz kevés a bolt is és ezért magasabbak az árak is.
Akik normálisabb családból jöttek azok se tudnak külön menni.
Utolsó komment nem hülyeség csak itt meg előjöhet a félelem a dependens személyiség zavar és még sorolhatnám.
Én most jutottam el erre a szintre hogy ezt meg tudom tenni.
kb 8 éve próbálok.Eddig nem sikerült.nekem szerencsém van.Nagyon szeretnek a szüleim igy volt mindig hátterem visszajönni.de ha Vkinek azt mondják hogy akkor végleg csáó?Egy szem zavarosnak ez akkora félsz hogy nem megy sehova az tuti.Sztem!!!!
Most vettem észre hogy vidék.Én Pesti voltam leköltöztünk vidékre.Azóta megyek le a lejtőn.Ingerszegény,drága,nincs munka,nincsenek barátok stb...
Ez pont elég ahoz hogy bárki berecsennyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!