Terapia repulestol valo felelem legyozesere?
Figyelt kérdés
Sziasztok, igen eros fobiam van a repulessel kapcsolatban, pl. legutobb Berlinben szalltunk fel a gepre, de visszafordultam es hazavonatoztam Budapestre. (Csak zarojelben: vonaton es buszon/autoban is szorongok). A hatterben az esetleges baleset all. Tud valaki valamilyen terapiat erre Magyarorszagon? Eddig csak az MPA treningjet talaltam. Koszonom elore is, nagy segitseg!2017. jan. 8. 20:49
1/3 anonim válasza:
Szerintem lehet ezt a félelmet élvezni is. Nekem sokáig volt és nagyon szép intenzív érzés volt, mert úgy éreztem, hogy most nagyon közel vagyok a halálhoz. és sok mindenről tudtam nagyon intenzíven gondolkodni ilyenkor. meg átélni mi is a fontos az életemben. zenét hallgatni is baromi erős volt ilyenkor. egy idő után nekem elmúlt, de hiányzik.
2/3 anonim válasza:
"Integratív pszichoterapeuta" - a Google több találatot ad majd, válassz egy szimpatikusat! Ők kezelik a leggyorsabban (gyógyszermentesen!) a repülési fóbiát.
3/3 A kérdező kommentje:
@1: erdekes megkozelites, van benne valami :-)
@2: koszi a tippet
2017. jan. 9. 11:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!