Fogadjam el hogy tönkre fogok menni?
Ne így állj hozzá mert még nem késő semmit újrakezdeni.
Én ugyanilyen szorongó, magamba forduló tipus voltam egészen óvodás koromtól általános iskolás koromig. Mindenhonnan kiközösítettek emiatt.
De már megváltoztam, elkezdtem barátkozni másokkal. Persze még így se tudtam teljesen feloldódni, de sokszor nem veszik rajtam észre, hogy még mindig kissé szorongós vagyok. De ez általában már csak idegen társaságba van.
Viszont szerintem keress barátokat te is, szervezzetek közös programokat, és hidd el sokkal jobb lesz. Persze tudom ez nehéz, de mindenképp próbáld meg, és ne a rosszra gondolj :) 17/L
Szia
Ismerem ezt az érzést, én elköltöztem otthonról... azóta egyedül élek, de sokkal jobb lett az életem. Megszoktam hogy bármikor lefeküdhetek az ágyba csak gondolkodni és nem lesz közben átjáróház a szobámból. Illetve az tett még jó hatást rám hogy mindent nekem kell csinálni. Ad egy rendszert az életednek, illetve egy lendületet, hiszen ha enni akarsz akkor el kell menni bevásárolni, főzni kell...stb hasonlók.
Kitartás. Tényleg csak ennyit tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!