Elég infantilis fiú vagyok. Érdemes ez ellen küzdeni vagy inkább fogadjam el?
Figyelt kérdés
igazából leginkább az ízlésemben és a tevékenységeimben jelenik ez meg. önellátó vagyok stb.... de az érdeklődési köröm, a vágyai és álmaim és egyéb dolgaim olyanok mint egy 6-7 évesé... sajnos naivitásomat ki is használták sokáig, mára megtanultam keményebb lenni, de az csak egy álarc.... és nem is mindig sikerül. de eltudom magam látni stb.... azonban nem érdekelnek azok amik a felnőtteket.2016. máj. 12. 21:46
1/1 anonim válasza:
Pszichológussal érdemes lenne beszélned, mert az önbizalom-erősítés, új információk, visszajelzések segítenének téged abban, hogy boldogabb legyél, ne tudjanak kihasználni az emberek, jobban érezd magad a bőrödben stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!