Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Álmosság ellen mit tehetek?

Álmosság ellen mit tehetek?

Figyelt kérdés

Naponta 9 és fél órát alszom de valamikor du ra már álmos vagyok.. ez mitől van?

meg nekem miért nem elég napi 6-7 óra alvás?

vitaminokat is szedek C és b komplexet.

mit lehet csinálni ez ellen?

22/f

2016. ápr. 12. 13:26
 1/8 anonim válasza:
minél többet alszol annál többet kívánsz majd aludni, tehát aludj 7-8 órákat naponta és meglátod kis idő múlva jobb lesz.
2016. ápr. 12. 13:36
 2/8 anonim válasza:
álmosság ellen az alvás a legjobb! ha van időd rá akkor nincs probléma,aludj nyugodtan :P
2016. ápr. 12. 14:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Első hozzászólónak igaza van, a túl sok alvás miatt vagy álmos. Állítsd be az ébresztőt 7-8 óra alváshoz. A másik meg, hogy az álmosságnak rengeteg pszichés, táplálkozási, sőt szervi oka is lehet.
2016. ápr. 12. 14:22
 4/8 A kérdező kommentje:

Mondjuk ha 6-7 orat alszom mennyi ido amig hozza szokok?

Honnet tudom meg az okat? Es kezelni gyogyszee nelkul is lehet?

2016. ápr. 12. 14:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Hogy vagy mostanában? Testileg, lelkileg?
2016. ápr. 12. 22:55
 6/8 anonim ***** válasza:
És mindig is ennyit aludtál?
2016. ápr. 12. 22:55
 7/8 A kérdező kommentje:

Mindig ennyit aludtam. Volt hogy 11-12 orat alt hetvegen.

Lelkileg nem eppen jol :/

2016. ápr. 13. 07:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez elég furcsa. Én elmennék orvoshoz. De lehet amúgy, hogy te ilyen vagy és kész. Elég nagy a szórés alvásigényben azért. De az, hogy így is álmos vagy...

Olyan lehetne, hogy ha lelkileg vagy testileg nehéz szakaszban vagy, akkor több alvás kell. Ekkor az lenne a jó, ha valahogy lelkileg felpörögnél, jól lennél. Mozgás mindig jó kiinduló pont. Vagy valami új aktivitás elkezdése, akár valami tanulás. Amiben fejlődsz és akkor az jó érzést ad. Az is szokott segíteni, ha te tudsz másoknak segíteni valamiben.

2016. ápr. 13. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!